Jump to content
slav1983

разликите между предния капак

Recommended Posts

здравейте може ли някой да ми каже има ли разлики в капаците на 5та генерация хечбек и седана който е с четири врати знам че калниците и фаровете са различни амаза капаците не бях сигурен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А.!!!За пръв път чувам че има разлики в предницата!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има малка разлика в капаците на хеч и седан, но без снимка е трудно да се обясни.Минимална е.Относно фаровете: принципно има разлика в горните "уши" за монтаж, но практически сме разменяли фарове на седан от хеч и обратното. Най-фрапиращата разлика е в предните брони.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами има за фаровете не съм сигурем ама за мигачите бронята и калниците 100 процента дано някой да е слагал и да каже че купих един от седан и ще го мача на хеча да го слагам :)) да не само да си се мъча :))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

важното е че става то ми стана ясно че ще е с пригаждане къде точно трябва да се преправи извифката на фаровете ли не е същата а иначе на очиларката ще пасне ли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Очиларката си е същата но седановия капак е малко по дълъг и на дължина и на ширина.Измери диагонала на седанов капак и хетчбек и ще видиш каква е разликата.преди време ми трябваше капак за хетчбек намерих от седан и маистора ми каза че капака не ставал..Вземай една ролетка и мери да си прецениш за какво става на въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се интересувам също от тези разлики, но в сравнение с 5г Купе?!Също и за предните калници...Даже пуснах отделна тема, може би трябваше тук, знам ли...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се ,че имат разлики -и то големи - преден капак , калници , фарове , броня , врати ! Не са взаимозаменяеми ! Само на външен вид си приличат .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами капакът вече е сложен пък за колегата по горе мога да кажа че между купето и хечбекът няма разлики до краят на вратата пък капакът може наистина да е малко по дълъг утре ще го напасвам за ширина поне в задиня край стана точно мисля че разликите няма да са фрапиращи защтото съм виждал и седан с броня на хечбек и почти не се забелязваше разлика а броня от седан върху хечбек тогава е грозно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами капакът вече е сложен пък за колегата по горе мога да кажа че между купето и хечбекът няма разлики до краят на вратата пък капакът може наистина да е малко по дълъг утре ще го напасвам за ширина поне в задиня край стана точно мисля че разликите няма да са фрапиращи защтото съм виждал и седан с броня на хечбек и почти не се забелязваше разлика а броня от седан върху хечбек тогава е грозно :)

Много неща може да се направят да не се забелязват (ама от самолет) ;)

Е хайде обясни ми как ще се сложи броня от хеч на седан, като е по-къса?

Фаровете ти казах - разлика има само в горните уши за монтаж, в извивката на мигача спрямо калника разликата е малка. Капака може да се напасне с леко изтегляне на бронята напред с помощта на болтовете за монтаж.

Странично пак ще стане , но ще останат доста минимални фуги между капака и калниците, което ще се напасне от калника....., но тогава пък няма да изглеждат добре мигачите. Защо ли - ами като отвориш малко калника от болтовете за да дойде що годе капакът и .... :D

Абе всичко става, но дали си заслужава??? ;)

П.С. А що се отнася до вратите - Ооооо небеса между врата на хеч и седан няма разлика а? ;) ;) :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LORDA

умрях от смях направо капакът вече съм го купил кат не стане ще купя друг пък седан с броня на хечбек съм виждал с очите си и знам че става просто като се вгледаш се забелязва че точно при извивката на мигачите е малко по навътре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

между купето и хечбекът няма разлики до краят на вратата

П.С. А що се отнася до вратите - Ооооо небеса между врата на хеч и седан няма разлика а? :P;) ;)

Моля те, кажи ми че правиш разлика м/у седан и купе :D

Както тук, така и в другата тема по въпроса се казва следното - предницата на хеча и купето си приличат, но при седана е различна. И да, отпред до края на вратата, хеч-а и купето са еднакви, но седана е различен. С това никои не спори ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LORDA

карай сега кой видял кой не виял да не спорим за глупости в крайна сметка много се изприказва и не стана ясно някой слагал ли е преден капак от седан на хечбек или купе аз ще се помъча да го напасна и ако не стане ще купя друг :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казах ти, може и да стане. Въпросът е напасване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Дааа, приемам забележката :fun: Понеже коментирахме повече за седан и затова съм писал за седан.Не съм обърнал достатъчно внимание, че става въпрос за купе и хеч :fun:

Няма какво да му се извиняваш на "лорда" -прочети първия му пост -Той пита за СЕДАН И ХЕЧ - после намеси купето !НЕ СТАВАШЕ ДУМА ЗА КУПЕ ,А ЗА СЕДАН И ХЕЧ ! и сме му отговорили правилно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека и аз помогна малко в темата.Имам купе блъснато е и не му е сменян предния капаксичко е напасвано.Сега му купих капак от седан да дължина си пасна,но в горните краища капака стърчи както и в средата от2-те страни има гърбициМисля че стоиките в/у който лежи капака са по-високи оттези на купето и хеча...Лично мое виждане.Тези дни като я закарам при маистора той ще каже ще става ли нямали да става ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...