FROSTY 1 #1 Публикувано 24 Януари, 2008 И мен ме интересува същото, само дето мойта броня има малко и за лепене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #2 Отговорено 3 Февруари, 2008 моята кола знаете... как е боядисана... смея да кажа... че моите бояджии с които работим вече заедно... са напраово изроди.... също така прават... и много тежки удари... има стендове ... всичко... за тенекджиикса... работа... каквато и да е... просто ми се обадете... 0886 847472 - ИВО... повечето от фума ме познават... FROSTY - тва с лепеноето ... няма проблем.. manniakk - ако искаш звънакай ще се разберем.. за подробностите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #3 Отговорено 5 Февруари, 2008 моята кола знаете... как е боядисана... смея да кажа... че моите бояджии с които работим вече заедно... са напраово изроди.... също така прават... и много тежки удари... има стендове ... всичко... за тенекджиикса... работа... каквато и да е... просто ми се обадете... 0886 847472 - ИВО... повечето от фума ме познават... FROSTY - тва с лепеноето ... няма проблем.. manniakk - ако искаш звънакай ще се разберем.. за подробностите... Абе като я знам твойта кола как я направиха след оня удар ходи кат чавдарка на една страна Шегичка, дано са читави че аз мога да дам списък с таквиа за разстрел! Кога мога ти вида колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове