Jump to content
FROSTY

бояджия

Recommended Posts

И мен ме интересува същото, само дето мойта броня има малко и за лепене :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята кола знаете... как е боядисана... смея да кажа... че моите бояджии с които работим вече заедно... са напраово изроди.... също така прават... и много тежки удари... има стендове ... всичко... за тенекджиикса... работа... каквато и да е... просто ми се обадете... 0886 847472 - ИВО... повечето от фума ме познават... :tooth: FROSTY - тва с лепеноето ... няма проблем.. :tooth: manniakk - ако искаш звънакай ще се разберем.. за подробностите... :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята кола знаете... как е боядисана... смея да кажа... че моите бояджии с които работим вече заедно... са напраово изроди.... също така прават... и много тежки удари... има стендове ... всичко... за тенекджиикса... работа... каквато и да е... просто ми се обадете... 0886 847472 - ИВО... повечето от фума ме познават... :lol: FROSTY - тва с лепеноето ... няма проблем.. :lol: manniakk - ако искаш звънакай ще се разберем.. за подробностите... :P

Абе като я знам твойта кола как я направиха след оня удар ходи кат чавдарка на една страна :rolleyes:Шегичка, дано са читави че аз мога да дам списък с таквиа за разстрел! Кога мога ти вида колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...