hondarules 0 #1 Публикувано 14 Януари, 2008 ЗдравейтеЩе се разходя за 2 седмици до Canada и там имам познати които се занимават само с Хонда двигатели. Внасят ги от Japan. Искам просто да видя дали има интерес към внос на B16A1 B16A2 и B18C или каквито и да е други. За цени, ще ви кажа след 2 седмици но около 3200 лева (напълно оборудвани) ще гледам да са че парите не стигат на никoй. Напишете какво ви интересува че да си запиша и да пълним контейнерче))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #2 Отговорено 15 Януари, 2008 еми ако може да се намери двигател от S2000 примерно :? и за колко пари говориме ? а оборудван какво зна4и ? смисъл....ясно че повечето части там ама....се пак мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 15 Януари, 2008 Би трябвало да са с еку+полуоски+скорости. Абе всичко за да го подкараш Аз имам интерес към огледала от 6генерация type-r ek9. Сгъваеми + реле + бутон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 15 Януари, 2008 ЗдравейтеЩе се разходя за 2 седмици до Canada и там имам познати които се занимават само с Хонда двигатели. Внасят ги от Japan. Искам просто да видя дали има интерес към внос на B16A1 B16A2 и B18C или каквито и да е други. За цени, ще ви кажа след 2 седмици но около 3200 лева (напълно оборудвани) ще гледам да са че парите не стигат на никoй. Напишете какво ви интересува че да си запиша и да пълним контейнерче)))Аз мога да дам веднага 3200лв за една оборудване B18-ка 190 кончета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове