Jump to content
hondarules

Двигатели-внос

Recommended Posts

ЗдравейтеЩе се разходя за 2 седмици до Canada и там имам познати които се занимават само с Хонда двигатели. Внасят ги от Japan. Искам просто да видя дали има интерес към внос на B16A1 B16A2 и B18C или каквито и да е други. За цени, ще ви кажа след 2 седмици но около 3200 лева (напълно оборудвани) ще гледам да са че парите не стигат на никoй. Напишете какво ви интересува че да си запиша и да пълним контейнерче:))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми ако може да се намери двигател от S2000 примерно :? и за колко пари говориме ? а оборудван какво зна4и ? смисъл....ясно че повечето части там ама....се пак :) мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би трябвало да са с еку+полуоски+скорости. Абе всичко за да го подкараш :) Аз имам интерес към огледала от 6генерация type-r ek9. Сгъваеми + реле + бутон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗдравейтеЩе се разходя за 2 седмици до Canada и там имам познати които се занимават само с Хонда двигатели. Внасят ги от Japan. Искам просто да видя дали има интерес към внос на B16A1 B16A2 и B18C или каквито и да е други. За цени, ще ви кажа след 2 седмици но около 3200 лева (напълно оборудвани) ще гледам да са че парите не стигат на никoй. Напишете какво ви интересува че да си запиша и да пълним контейнерче:))))

Аз мога да дам веднага 3200лв за една оборудване B18-ка 190 кончета. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...