Jump to content
Maks

Задни дискови спирачки за 5 г. Купе 125 к.с. V-tec

Recommended Posts

Възможно ли е да се поставят задни дискови спирачки на 5 г. Купе 125 к.с. V-TEC , и ако може колко горе долу ще ми струва това чудо....?

Редактирано от Maks

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама... то малките витеци имат задни дискови стандартно май.... или купетата нямат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама... то малките витеци имат задни дискови стандартно май.... или купетата нямат?

Мисля , че нямат аз затова питам, предните мисля , че са дикови винтилнати, а задните барабнни....мисля, че все пак жълтите братя са ги зчислили, но аз замислям нещо друго затова ми трябва този съвет и за задни дискови....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

купетата нямат незнаино защо:) и това доста ги загрозява.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да ги загрозява ама пък мойто което продадах 125кс което беше как къртише не е истина смея да твърдя че имаше по добри спирачки от прелюда!!!но ако сравня 1,5 101 кс и 125 определено втека имаше поразяващи спирачки ,до сега несъм карал с нещо да спира така!!! много ми е чудно други колеги с такива те какво ще споделят,само да добавя че имаше огромна разлика като подмених спирачната течност с подобрена :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да ги загрозява ама пък мойто което продадах 125кс което беше как къртише не е истина смея да твърдя че имаше по добри спирачки от прелюда!!!но ако сравня 1,5 101 кс и 125 определено втека имаше поразяващи спирачки ,до сега несъм карал с нещо да спира така!!! много ми е чудно други колеги с такива те какво ще споделят,само да добавя че имаше огромна разлика като подмених спирачната течност с подобрена :)

Ей тая 125-цата V-TEC-A и бях мераклия Колега, ама нали замина, а и ти я поразкости, там окачване, гърне това онова...сега търся точно такова. И ако си намериа ще му сложа ако има възможност и отзад дискови щото ще има малко тунинг по моторчето и незнам дали няма да ми трябват и дискове отзад за да спирам добре.....А и ще взема това предвид да сменя и спирачната течност и между другото каква течност сложи ти колега , ч е да подобри спирането?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ти бъркаш колите мой :) 101 коня имаше окачване и ремус тя така си и замина без ремуса само :) после и смених окачването защото пича му беше ниска ;) а втека си беше абсолютно сток само дет беше с нови амортисиори прожини абе цяло окачване ;) А за течноста беше няква дот 5 или нещо такова сега вече непомня нямаше друга и гепих една ама ако се интересуваш има няколко вида спортни :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз също се интересувам дали може да се сложи на моето купе д16у8 задни дискови?от кой модел марка, кола? трябва ли да се изменя системата? захвата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купето 5 ген. което е за американския пазар USDM (каквото имам), е със дискови спирачки отзад. Всъщност има доста разлики от купето за европа... ако ти е толкова мерак, намери си такова :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

даже и да си намери ще е на много мили ! простоне си заслужава а кола от щатите и някви си 150 000 мили са ни6то за тях повярвай ми такива работи като ама тя не е карана точно за тях не трябва да се вярва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

даже и да си намери ще е на много мили ! простоне си заслужава а кола от щатите и някви си 150 000 мили са ни6то за тях повярвай ми такива работи като ама тя не е карана точно за тях не трябва да се вярва :)

Само си помисли какво са 150 000 мили в България или някои град като София, и какво са същите предимно по магистрали... ха сега... дали няма да предпочета да са направени на магистралата? ;)А иначе моята е почти на 180 000 мили и не се оплаквам :Pъм... не отдавна гледах обява на такова купе в щатите, което беше на 900 000+ мили :) човека пътувал всеки ден от един щат до друг, и до ден днешен нямал проблем с колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купето 5 ген. което е за американския пазар USDM (каквото имам), е със дискови спирачки отзад. Всъщност има доста разлики от купето за европа... ако ти е толкова мерак, намери си такова :)

Сашо твойто е уникално задни дискове и АБС,след като ти го дадох взех друго пак USDM но то няма6е задни дискове(но аз му сложих) нито пък АБС.Така 4е според зависи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...