kama4o 0 #1 Публикувано 14 Януари, 2008 Проблемне може да ми запали колата(хонда сивик98год.),като дам контакт и бензиновата помпа изобщо не издава никакъв звук?Дали е изгоряла или е замръзнала? последно я напълних с бензин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #2 Отговорено 14 Януари, 2008 Едвали ще замръзне ...още повече е потопена така като гледа кво караш....виж си релето първо ....под малката жабка до бушонния блок се намира релето....ако не .....сещай се ...така мисля аз ....ако някой друг има предложение да казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kama4o 0 #3 Отговорено 14 Януари, 2008 ако има вода на дъното на резервоара? какво да погледна на релето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Pit Bull #4 Отговорено 14 Януари, 2008 Проблемне може да ми запали колата(хонда сивик98год.),като дам контакт и бензиновата помпа изобщо не издава никакъв звук?Дали е изгоряла или е замръзнала? последно я напълних с бензин.Ако си с Имобилайзер провери го дали работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове