sting 0 #1 Публикувано 13 Януари, 2008 защо сивик 6. ген .хетч. се предлага с два вида волани?мен лично този с 3-те спици не ме кефи,споделете,благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #2 Отговорено 13 Януари, 2008 Не съм сигорен но мисля ча волана с трите спици е без аербек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 13 Януари, 2008 При 5-та генерация е точно така, тези с 4 са с еърбег, е тези с 3 са без. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 14 Януари, 2008 така е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #5 Отговорено 14 Януари, 2008 (Редактирано) Да, точно така е, само че мен пък и на 5г. и на 6г. по-ме кефят трилъчовите волани, по-спортен дух имат, макар и без еарбег. Редактирано 14 Януари, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #6 Отговорено 14 Януари, 2008 Въпрос на вкус Моя беше 3-лъчов и го смених с този с 5-те Беше малко по-къс, но с една наставка се получи перфектно Да, точно така е, само че мен пък и на 5г. и на 6г. по-ме кефят трилъчовите волани, по-спортен дух имат, макар и без еарбег. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове