Calata 0 #1 Публикувано 13 Януари, 2008 здравейте!нов съм във форума и бих искал да си поговоря с някой за кончертото ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Calata 0 #2 Отговорено 13 Януари, 2008 интересува ме дали е нормално да ми държи 1800 оборота на смукач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #3 Отговорено 13 Януари, 2008 Нормално е в на4алото,докато загрее!постепенно трябва да падат след като вземе да отлепя по малко стрелката на температурата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #4 Отговорено 14 Януари, 2008 Няма проблеми, питай колега. Има тука някой и друг ентусиаст с това моделче. На мене също ми държат толкова, че даже за момент и на 2000 стоят, но за малко? От къде я купи, с какъв двигател е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Calata 0 #5 Отговорено 3 Февруари, 2008 сори за закъснението колеги.Ми доволен съм от колата за сега.Малко ме дразнят късите скорости но бързо го преодолявам като натисна педала на газта Също си търся габарит та ако някой знае нещо нека даде съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #6 Отговорено 3 Февруари, 2008 двигателя е Д16А9 внос от италия е колата доста запазена отвътре и от вън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Calata 0 #7 Отговорено 3 Февруари, 2008 утре ще търся майстор да ми смени термостата,че е счупен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Calata 0 #8 Отговорено 3 Февруари, 2008 ако бях във Видин колега щях да те търся,но съм в благоевград Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Calata 0 #9 Отговорено 10 Февруари, 2008 Къде ли не търсих габарит и никъде няма.Нито нов,нито втора ръка.Единственото което постигнах е да намеря тел. на някакъв който внася части от гърция...но никой не ми вдига Някой може ли да помогне за това кончерто? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове