Guest tuto #1 Публикувано 18 Януари, 2005 abe kolegi malko udarih moeto civic4e ta mi e chudno na kolko pari shte mi oceniat shtetata stava vapros za zaden kalnik i zadnata bronia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 18 Януари, 2005 Ти ни6то не каза....Ами зависи е мой,ако преценят 4е са за смяна е 1 цена по фактура,ак 6те се прави 6ти из4ислят 4асове работа и т.н.Отваря шваки и гледа като ново колко пара е .300лв мойв и да гризне6.Коя е компанията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tuto #3 Отговорено 18 Януари, 2005 BULSTRAD ama gledam che na broniata sa i pisali parva stapen sa tva kvo she reche eba li go Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tuto #4 Отговорено 18 Януари, 2005 bratle chul te gospod ako vzema 300lv e perfektno ama ne sa izcialo za smiana za pravene sa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #5 Отговорено 18 Януари, 2005 Ама на тебе дадаха ли ти протокол от огледа Обикновено пи6ат за ремонт или смяна.Ама пак е относително 6тото ако е баница калника 6те одтиде пове4ко труд.Булстрад пла6тат добре.Дай снимка да скивам бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #6 Отговорено 18 Януари, 2005 Плащат те някой друг път Но наистина дай снимки , щото така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RENZO #7 Отговорено 19 Януари, 2005 Първа степен е козметика, втора е ремонт, трета е сериозен ремонт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #8 Отговорено 19 Януари, 2005 Аз като се ударих (засякоха ме) ми беше смачкан калника, габарита беше счупен и леко пукната бронята.От БУЛСТРАД ми писаха: Калник; габарит; подкалник; лепене и боядисване на бронята- общо 333 кинта ми платиха. На мен ми излезе 220-230 лева при положение, че си купих 600 грама боя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #9 Отговорено 19 Януари, 2005 Плащат те някой друг път Но наистина дай снимки , щото така БУЛСТРАД е от малкото които плащат бьрзо и добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #10 Отговорено 20 Януари, 2005 БУЛСТРАД е от малкото които плащат бьрзо и добре Бързо-бързо, около 30-40 дни. Иначе за парите спор няма- добре е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #11 Отговорено 20 Януари, 2005 Цитат (Tino @ Jan 18 2005, 09:04 PM) Плащат те някой друг път Но наистина дай снимки , щото така БУЛСТРАД е от малкото които плащат бьрзо и добреАми не знам , може да е така , може и да не сме попаднали на хората Но сега няма да седна да ги плюя в тази тема за издънките които повлияха върху цяла фирма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #12 Отговорено 22 Януари, 2005 Булстрад плащат на 14-тият ден без НИКАКВИ проблеми просто трябва да се обадиш на 7-8-ми ден от възникване на щетата и ти казват колко точно ще получиш на 14-тия ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RENZO #13 Отговорено 26 Януари, 2005 застрахователите които плащата за щети по АВТОКАСКО БЕЗ ПРОБЛЕМ СА:1. Бул инс2. Армеец3. Булстрад4. Алианц5. ДЗИТези които не плащата по какъвто и да било вид застраховки са:1. ЗК Левски Спартак ( да му мислят тия с евтините "Граждански")2. Евро Инс3. Юпитер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове