-=Гиби=- 2 #1 Публикувано 11 Януари, 2008 Искам да задам вапросче Разбрах, че Бултрако отвори някакъв Шолрум, който така и не разбрах къде е а дали този Шолрум е онази легендарна сграда, за която говорите, че е на четири етажа , а пък и да ми кажете къде в крайна сметка е шолрума и четирите етажа ? Освен това и да питам дали са в софия и двете ПП проверих за такава темичка и се надявам да не ме критикувате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vl77 0 #2 Отговорено 11 Януари, 2008 Май новият шоурум е в Пловдив, за София не знам още да са открили нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #3 Отговорено 11 Януари, 2008 (Редактирано) Нов шоурум има на бул.България , като слизаш от околовръстното , от дясната страна. Редактирано 11 Януари, 2008 от honda_huliganka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #4 Отговорено 11 Януари, 2008 (Редактирано) Да не е този на Бул. България, дето е в дясната страна на пътя, като отиваш към НДК, демек като слизаш от Бояна ти се пада в дясно, малко след детелината за околовръстното. Ама не знам дали той е нов.....въпреки това като минах оттам вчера ми изтекоха очите :) А да и не видех да е на четири етажа...мисля, че този, четириетажния, за който говориш, не е в София Едит: Колежката ме е изпреварила Редактирано 11 Януари, 2008 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #5 Отговорено 11 Януари, 2008 Ако става въпрос за този на България, по-добре не си губете времето, освен ако не искате да разгледате колите там. Те са дилъри на Бултрако, но дори и части не може да се поръчват и препращат клиентите към Бъкстон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 11 Януари, 2008 Четири етжния комплекс на "Бултрако" АД ще бъде на бул. Ботевградско Шосе и в момента е в етап на строеж! Справка списание The Power of Dreams брой зима/2007г. това с черният Legend на корицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове