lubobaroto 0 #1 Публикувано 11 Януари, 2008 Този месец ще доиде една Англичанка(ако вобще този мотор е на англичанките,ама така се ориентирах) и мисля да я взема 2000година и мисля че е с този двигател.Реших пурво да пусна една Тема Да кажете и вие по едно мнение.Нека тези които карат такава кола да бъдат наи активни Кажете как е за подръжка и как върви.Въпреки че не е двувалка мотора надявам се за 114 коня или там 116кс. да върви добре.С много хора съм разговарял и все ми казват че англичанките не са здрави.Вие какво мислите.......?П.с. Гледах за такава тема но не намерих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #2 Отговорено 11 Януари, 2008 Ми какво да ти кажа колега Аз карам англичанка от 2г 1.6 116к .За това време съм минал 60000км сменял съм термостат 30лв и тампоните на садния мост 124лв Като искам да отбележа че тампоните не бяха скъсани просто леко напукани и можеха да карат поне още 1г . Лично мое мнение е че англичанките са здрави коли .Тва е от мен взимаи без да му мислиш много все пак стара кола се взема на късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове