fanaticeti 0 #1 Публикувано 9 Януари, 2008 (Редактирано) Попрочетох някои теми за томпони ДВГ но да попитам Колко са тампоните на D16А8 До колкото разбрах са 2 предни 2 странични 1 заден1net писал си че си сменил 1 преден за 40 лв от магазина пред мултигруп къде е това ?Възможно ли е аз да съм с 2 предни ?Проблема ми е, че ми тресе волана на празен ходКои от тампоните може да са причината А за да не пускам нова тема още едно въпросчеНалага ли се реглаж преден мост след смяна на биалетки ? Редактирано 9 Януари, 2008 от fanaticeti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #2 Отговорено 10 Януари, 2008 Никой ли не знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #3 Отговорено 10 Януари, 2008 Налага ли се реглаж преден мост след смяна на биалетки ?Ужким не, ама аз вяра не хващам след като и за смяна на шарнир ми казаха същото пък разрегулирането беше значително. Мисля че се разглобява долната част на амортисьора ако си с double wishbone окачване, тъй че фифти-фифти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове