lookcho 98 #1 Публикувано 9 Януари, 2008 срещу 950 кг. за концертотофантазиите на вероника ...кончертото пада d16z2 concerto = d15b2 civic до 100км/ч - после си е друга работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 9 Януари, 2008 Аз съм D15B2, да те пробвам и след 100 ам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 9 Януари, 2008 Аз съм D15B2, да те пробвам и след 100 ам ако искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vanko_2 #4 Отговорено 10 Януари, 2008 lookcho, колега твоето концерто е 1080 кг. по каталог, д15-ката е 950 кг. , откъдето и да го погледнеш тва са си 130 кг. .... друг е въпроса ако каталозите са в г*за имам предвид, че ако на д15-ката и даваха 1080 кг. въобще нямаше да пускам темата PEACE! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #5 Отговорено 10 Януари, 2008 нали това ти казвам - фантазиите на вероника .... 130 кг разлика между д15б2 и д16з2 - виж колко е същата при сивиците ... но двигателите имат разлика в блока и инажекцията всичко друго е еднакво или почти и 130 кг разлика са си ... де да знам - множко ? ако освен това кончертото със д16з2 тежеше толкова малко , щеше да е доста по-пъргаво със тия къси скорости ... както и да е - кончертото е по-бавно , а Джинката ще го видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #6 Отговорено 10 Януари, 2008 както и да е - кончертото е по-бавно , а Джинката ще го видим Може ли да ви дам старта и да снимам, да има 100% материал (доказателства)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #7 Отговорено 10 Януари, 2008 Може ли да ви дам старта и да снимам, да има 100% материал (доказателства)? старт хубаво ще дадеш , но как ще ни гониш да снимаш с тая бавната ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 10 Януари, 2008 Аз съм с D15B3 но и аз съм готов да видим колко фървят Ако и Джони ще идва неделя на божура може да разберем Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 10 Януари, 2008 Аз съм с D15B3 но и аз съм готов да видим колко фървят Ако и Джони ще идва неделя на божура може да разберем Успехаз казах че кончертото е бавно на старта , а не че е спряло идеята е да се пробват от 100 нагоре, а не до 140 на божура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #10 Отговорено 10 Януари, 2008 Ами гусин модератор кажете къде да ги пробваме от 100 на горе или G-Tec Day да си организираме и да разберем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове