Saho 0 #1 Публикувано 8 Януари, 2008 (Редактирано) Колеги, имам проблем който поради техническото си невежество немога да си обясня... Когато дам на контакт ми светват няколко лампички на таблото.Тази за маслото,за акумолатора , ключето и за бензиновата помпа(ако не се лъжа). Проблема е , че от вчера не ми изгасват тези за маслото и акумплатора! Като е на контак си светят.А като запаля всичко си угасва и си е както трябва. Какво означава това? Масло си има достатъчно (сменяно е скоро)... Акумолатора обаче незнам от кога е... С него си беше като я купих ( 02.2006)..Някой дали има идея от какво може да е породено това или да я спирам от движение докато събера парички за сервиз...Благодаря ви предварително...Моля модераторите за извинение за повтарящата се тема. Имах проблеми с интернет връзката... Моля да изтриете другите две теми. Благодаря! Редактирано 8 Януари, 2008 от Saho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dotzula #2 Отговорено 8 Януари, 2008 Докато изгасват, щом завъртиш ключа и запалиш - всичко е наред! Лошото е ако някоя от тях не угасне щом запалиш колата или пък светнат по време на движение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #3 Отговорено 8 Януари, 2008 Досега гаснеха ли си преди да запалиш?Според мен е нормално да си светят докато не завъртиш ключа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 8 Януари, 2008 Светят докато не завъртиш ключа. Мисля че всикчи нормални коли се държат по същия начин... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #5 Отговорено 9 Януари, 2008 (Редактирано) Да си светят на контакт е нормално, притеснява ме как са изгасвали преди, била е на контакт колата и те са гаснели без да палиш, така ли? Редактирано 9 Януари, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове