Jump to content

Recommended Posts

Колеги, имам проблем който поради техническото си невежество немога да си обясня... Когато дам на контакт ми светват няколко лампички на таблото.Тази за маслото,за акумолатора , ключето и за бензиновата помпа(ако не се лъжа). Проблема е , че от вчера не ми изгасват тези за маслото и акумплатора! Като е на контак си светят.А като запаля всичко си угасва и си е както трябва. Какво означава това? Масло си има достатъчно (сменяно е скоро)... Акумолатора обаче незнам от кога е... С него си беше като я купих ( 02.2006)..Някой дали има идея от какво може да е породено това или да я спирам от движение докато събера парички за сервиз...Благодаря ви предварително...Моля модераторите за извинение за повтарящата се тема. Имах проблеми с интернет връзката... Моля да изтриете другите две теми. Благодаря!

Редактирано от Saho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dotzula

Докато изгасват, щом завъртиш ключа и запалиш - всичко е наред! Лошото е ако някоя от тях не угасне щом запалиш колата или пък светнат по време на движение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zangara

Досега гаснеха ли си преди да запалиш?Според мен е нормално да си светят докато не завъртиш ключа. :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Светят докато не завъртиш ключа. Мисля че всикчи нормални коли се държат по същия начин...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си светят на контакт е нормално, притеснява ме как са изгасвали преди, била е на контакт колата и те са гаснели без да палиш, така ли? :oops:

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...