ivorpetkov 16 #1 Публикувано 8 Януари, 2008 Дъвкано е 100 пъти за което се извинявам.Ще сменям предни накладки. Бях се спрял на Ferodo или АТЕ повлиян от отзивите из net-а.Звъннах тук там по магазините (не твърдя че съм звънял навсякъде) но така и не успях да намеря налични за Civic MB2.Намерих Кашияма /140031/ за 68 лв. в KJ Ауто.Ще съм благодарен за впечатления от тези накладки?Ако някой препоръчва други - да сподели къде може да се намерят в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #2 Отговорено 8 Януари, 2008 аз си поръчах от обявата във форума - 28лв с доставката... но още не съм сложил, защото накладките ми били на 50% ... но в темата има доста положителни отзиви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #3 Отговорено 8 Януари, 2008 кашияма са супер, аз карам с такива,меки накладки спират перфектно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #4 Отговорено 9 Януари, 2008 Сложих Кашияма.Били "Мерцедеса" на японските части.Не знам защо обиждат Honda с такива изказвания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #5 Отговорено 9 Януари, 2008 (Редактирано) И как спират ? Колко километра пасване ти казаха че трябва да направиш ? Редактирано 9 Януари, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #6 Отговорено 9 Януари, 2008 Нямам идея колко ще се напасват, ама и така стават.Карал съм няколко километра и то предпазливо.На пръв поглед са добре - няма тресене и т.н.Пробвах да закова - кове.Ама 160 -> 100 не съм правил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове