Jump to content
hangman_real

към модераторите

Recommended Posts

първо искам да кажа че форума е много добре направен и много полезен, но не мога да разбера защо сте сложили това условие за 50 постове след което можеш да пишеш в раздел купува продава като по този начин вие карате новаците (аз също съм такъв) да напишем 50 тъпи постове да усираме темите на хората тъй като аз мога да си призная че не разбирам много от коли но вече съм имал няколко ходи и ми харесва марката;) нощо лично към никого!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest addevil

според мен почети малко тази тема цък и ще ти стане ясно. Нищо лично също, но това е "фен клуб" и ако си наистина си фен няма да са ти проблем постовете - ще почакаш малко преди да продадеш каквото искаш, вместо да пшълниш форума с плява. p.s. Купува-продава не ми се струва да е основната цел на сайта

Редактирано от addevil

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Мнението на модераторите: Не се занимавайте с нас ! Администратора и управителния съвет си имат пощи - обърнете се към тях , но не във форума защото няма да има файда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнението на модераторите: Не се занимавайте с нас ! Администратора и управителния съвет си имат пощи - обърнете се към тях , но не във форума защото няма да има файда ;)

съгласен съм с теб и може би наистина трябваше да се обурна към вас на лични :D но вие сте разбрали погрешно. аз не се заяждам нито пък търся кусури на форума но както addevil казва аз точно не искам да пълня саита с плява но съм принуден до извесна степен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

вариант - пишеш на модератор с моолба да ти пусне темата, ако прецени че е ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

но вие сте разбрали погрешно. аз не се заяждам нито пък търся кусури на форума

Много добре си те е разбрал :) Ние неможеме да ти помогнеме. Пусни една тема в Общи дискусии. Здравейте блабла.... карал съм .... имал съм .... имам .... искам .... нещо като запознаване да стане. Докато се усетиш и хоп .... и няма да е плява :) п.п.Restless, пусни му я ти. И без това не ми остово време за нищо :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...