Jump to content
julian*

маншони на каретата

Recommended Posts

здравейте.става въпрос за маншоните на каретата.от доста време имам един скъсан и един напукан маншон.е реших да ги сменя :) купих си маншон и отивам в сервиз.човека свали скъсания и започна да слага новия.добре но той не пасва добре на карето(не го покрива докъдето трябва).обиколих доста места в пловдив за да намеря по-добър но не успях.и в крайна сметка сега карам с този.уж е добре стегнат със скобата.другия маншон не го смених по-добре напукан...въпроса ми е има ли опастност този който не пасва добре да се изхлузи и това да доведе до сериозни ремонти и откъде да намеря същия маншон или трябва да прибягвам до услугите на бултрако?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми за това преди да купи6 ман6он мери6 цялата далжина на твоя и така в магазина,6тото няма ман6они за всяко каре,те са масови и си купува6 като за тебе по размер.а за твоито,ако е влязло на берта на карето и е стегнато няма как да се изхлузи.но си смени и напукания,за да не сменя6 каре?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

скоро ги сменях... бях на ръба от смяна на каре.... по принцип бащата ги купува, но трябва да го питам точно от де, че аз тогава не си бях в Плд иначе бях разпитвал в един магазин ... намира са на бул. Свобода това е по пътя на автобус номер 10 след като завие по В. Априлов прави ляв завой и отдясно има много голяма поляна а от другата страна доста дълъг блок още като завиеш в началото на този блок то пишеше за японски части, а магазина който е ползвал бащата ще го допиша по-късно като се върне...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...