julian* 0 #1 Публикувано 7 Януари, 2008 здравейте.става въпрос за маншоните на каретата.от доста време имам един скъсан и един напукан маншон.е реших да ги сменя купих си маншон и отивам в сервиз.човека свали скъсания и започна да слага новия.добре но той не пасва добре на карето(не го покрива докъдето трябва).обиколих доста места в пловдив за да намеря по-добър но не успях.и в крайна сметка сега карам с този.уж е добре стегнат със скобата.другия маншон не го смених по-добре напукан...въпроса ми е има ли опастност този който не пасва добре да се изхлузи и това да доведе до сериозни ремонти и откъде да намеря същия маншон или трябва да прибягвам до услугите на бултрако? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 8 Януари, 2008 ми за това преди да купи6 ман6он мери6 цялата далжина на твоя и така в магазина,6тото няма ман6они за всяко каре,те са масови и си купува6 като за тебе по размер.а за твоито,ако е влязло на берта на карето и е стегнато няма как да се изхлузи.но си смени и напукания,за да не сменя6 каре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #3 Отговорено 8 Януари, 2008 скоро ги сменях... бях на ръба от смяна на каре.... по принцип бащата ги купува, но трябва да го питам точно от де, че аз тогава не си бях в Плд иначе бях разпитвал в един магазин ... намира са на бул. Свобода това е по пътя на автобус номер 10 след като завие по В. Априлов прави ляв завой и отдясно има много голяма поляна а от другата страна доста дълъг блок още като завиеш в началото на този блок то пишеше за японски части, а магазина който е ползвал бащата ще го допиша по-късно като се върне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове