Jump to content
Guest ceco

Интересно - разход 2,8/100 с 5г/Сивик :blink:

Recommended Posts

Guest ceco

Статията е следната http://www.autoblog.com/2008/01/06/aerodyn...not-worth-this/Галерията отдолу: http://www.autoblog.com/photos/franken-civic/Пише, че е постигнал 85 мили (137 км) с 1 галон (3,79 литра) бензин, което пресметнато дава 2,8/100 разход :) Надявам се да е истина, но като гледам цената на това - ...Хев фън :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахахахха обаче е вярно това всеки луд с номера си :angry: а други като тоз с цяла програма :) немога да разбера защо се занимават с такива глупости ,поне да преличаше на нещо таз кола а то да го е срам да се покаже човек,още повече кой знай как е карал за да не се рзпадне :) 100% е бил изпаднал в някв депресия тоз за да стигне до там с колата !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTO.YAKATA

На мен най ми хареса бордовият компютър :) Кога ли ще остане време да си направя и аз такъв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя вероятно ако не се разпадне ще направи 250 със 1.3 двигател :oops:

Вече втори път го чета и така и немога, да намеря къде пише че е 1,3? Всъщност изобщо не видях някъде да пише какъв е мотора. Колата е щатска, а там 5 ген. 1,3 няма. Според мен е Д15Б8 - Civic Cx 1,5 70к.с. 8v.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

само предположение е това за 1.3 :rolleyes: не съм казал, че го пише ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Over 460,000 miles on the odometer. Replaced stock engine with used engine from Japan (from Civic DX) at 245,000 miles. Still has stock CX transmission. Replaced stock 165/70/13 tires with 175/70/13 Michelin Harmony tires at 60 psi (front), 55 psi (rear). Replaced Michelins with Sumitomo HTR T4 165/70/13 on 7/07.

Накратко момчето е сменило двигателя с такъв от DX.Според Уикипедия(цък) трябва да е с D15B7.
Грешка си колега.D15B2Found in: 1988-1991 Honda Civic DX/DLX 1988-1991 Honda CRX DX D15B7Found in: 1992-1995 Honda Civic CX (Canadian model) 1992-1995 Honda Civic DX/LX Не се знае с кой от двата двигателя е :hondarulez: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

Д15б7 се слага на сивик купе.Иначе си прав , че просто гадаем :hondarulez: .Колата като разход е супер обаче като визия е кенеф.

Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

боже,боже слез на земята и си събери версиите боже :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

незнам но мисля,че времето влияе лошо на хората :) незнам защо и от каде се натовари и защо си мислиш,че теб визирам :D ????????някаде те бях цитирал ли какво стана?????темата не беше ли това невероятно изглеждащо нещо което е толкова много икономично????????PS това че тук Off Topic не ти дава право да ми оценяш мнението. и се научи първо кога говорят за теб,а после ни кажи кога и за какво те стига яд :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

незнам но мисля,че времето влияе лошо на хората :rolleyes: незнам защо и от каде се натовари и защо си мислиш,че теб визирам :blink: ????????някаде те бях цитирал ли какво стана?????темата не беше ли това невероятно изглеждащо нещо което е толкова много икономично????????PS това че тук Off Topic не ти дава право да ми оценяш мнението. и се научи първо кога говорят за теб,а после ни кажи кога и за какво те стига яд ;)

Допринасям за разводняването,но...Ще ти обясня защо съм се натоварил.Този израз за вересиите много пъти съм го срещал как се употребява точно с идеятакак се говорят невярни неща по дадена тема и някой така високомерно се изказва за хората,които пишат в дадената тема...Това,че не си ме цитирал не значи,че нямаш предвид мен и колегата примерно(това си помислих аз с идеята,че ни се присмиваш - оттам и натоварването).Както го написа мнението и местоположението на мен ми изглежда,че на нас говориш ;) Не мога да си остявя магарето в калта ей така - затова попитах мен ли визираш и оттам...Затова и пиша тези дълги обяснения - всичко да е ясно и да се разбира.Може би си прав,че времето влияе лошо на хората и ти се натовари.Можеше да напишеш примерно:"Не става дума за теб колега,а за едикакво/що си.Напразно се ядосваш..."(ПРИМЕРНО),на което щях да отговоря нещо от рода на "Оппппааааа, извинявай ;) "(ПРИМЕРНО)Добре де в крайна сметка разбрах какво си имал предивид.Без лоши чуства...Айде да разсеем лошите мисли и лошото време с една усмивка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчето ми писа за двигателя(всъщност момче не точно,защото е на 52 години :) )

I'm not sure what the engine code is, but it is the 102horsepower engine that was used in the 92 to 95 civics.

Аз мисля,че само Д15Б7 отговаря на условията.Впечатлен съм от разхода постигнат с такъв двигател,въпреки че никога няма да причиня такива неща на колата си :).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...