Jump to content
iskrentazzz

Проблем със запалването при Honda Civic Dx 1991

Recommended Posts

Здравейте на всички и предварително благодаря за вниманието :huh: Имам Хонда Сивик ДХ 1991 с проблем със запалването. Когато колата е студена няма никакви проблеми, пали и варви отлично, но веднъж загрее ли двигателоя,щом я изгася и немога да я запаля. Като дам на контатк не се чува бензиновата помпа (просто не иска да "завърти"), лампата за двигателя ми остава светнала и немога да запаля. Единственото което помага( засега) е да изчакам двигателя да изстине и тогава всичко пак е наред- като дам на контакт помпата ми завърта, лампата за двигателя изгасва и паля без проблем или другото е ако има някой с мен да бута колата. При бутане, въпреки че лампата за двигателя свети, колата си пали :huh:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Моето единствено предположение (базирано на подобен проблем на друга кола) е температурен датчик. На баща ми Ксантията правеше такива магарии и се оказа че датчика за температурата при палене (който казвал колко гориво да се подава) бил запецнал на -40С в следствие на което като загрее колата не може да запали.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главното реле е 100%. Потърси има много теми за този проблем. Иначе се намира като застанеш срещу волана, от лявата му страна под таблото около предпазителите . Минаваш спойките с поялник и си готов. Мисля, че като напишеш в гуугъл Honda Main Relay и излиза първа тема.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...