Guest sting #1 Публикувано 5 Януари, 2008 как така колегата westbam2000,успя да си пусне обява в "купува-продава"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #2 Отговорено 5 Януари, 2008 Питаш, защото гледаш това ли ?!? Group: Members Posts: 27 Joined: 16-July 2007 Би трябвало да си чел темата за забраната, може би трябва да я прочетеш отново по-внимателно... От днес всички новорегистрирани автоматично отиват в категория Newbies, която е почти същата като обикновените потребители, с изключение на ограничения за писане в разделите за купуване/продаване. За да се премине от newbies към members, човек трябва да е натрупал 50 мнения. Да се надяваме това поне малко да намали ентусиазма на всичките новоизпечени търгаши във форума ни. ОТ ДНЕС = 1 НОЕМВРИ, westbam2000 е регистриран на 16 Юли, анадъмно ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sting #3 Отговорено 5 Януари, 2008 анадьк,а иначе трупам,трупам ли трупам, да Джони трупам само да не ми секнеш ентусиазма , че както е трьгнало...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #4 Отговорено 5 Януари, 2008 Аааа, видял си го Трупай, нема лошо Просто шегичка. Бях ти отговорил на въпроса ама ме испревари колегата и затова го истрих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове