KU4E_DUX 2 #1 Публикувано 5 Януари, 2008 Колеги имам запитване.Някои знае ли ако си купя някои неща от щатите и си ги сложа в куфара някои ще ми каже ли нещо по границите и на летищито?Предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 5 Януари, 2008 Трябва да кажеш, че са ти подарък... ии да не са по кутийте. Препоръчително е да са ти в ръчния багаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #3 Отговорено 5 Януари, 2008 (Редактирано) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в ръчния багаж, иначе никой нищо няма да ти каже, даже няма да те спрат, кат си земеш куфарите праи се на луд, разсеян минаваш си и си отваш да си ги монтираш. Така с лаптоп, 2 телефона, плаър за кола, плайстейшън, фотоапарат, айфон, сноъборд и електрическа четка за зъби си излезнах аз от летището .... МХм ... И в кутиите да са, да не ти дреме! Редактирано 5 Януари, 2008 от Franklin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #4 Отговорено 6 Януари, 2008 E малко трудно кулер и съединител да влезнат в ръчен багаж ,но поне съединителя ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове