Jeepers 41 #1 Публикувано 5 Януари, 2008 Колеги ако някой има координати на хора с автовози да ходят до там нека ми драсне едно лично с данни че ми трябва ако знаете и цени пишете ми благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 5 Януари, 2008 Автовоз НЕ ходи до Англия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 5 Януари, 2008 ходи как данеходи с какво се докаравт коли от там .или минават под ламанша или на фериботи ама ходят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 5 Януари, 2008 Ами аз исках да си домъкна от там кола, но ме отрязаха като ми казаха, че трябва 200% на ход! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 6 Януари, 2008 хайде де някой няма ли познати ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 6 Януари, 2008 (Редактирано) Колега колко е спешно? Че познатият ми дето живее в Англия в момета малко си плакне д-то в Австралия и не може да ми каже нищо по въпроса от там Редактирано 6 Януари, 2008 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #7 Отговорено 6 Януари, 2008 имаш лично колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #8 Отговорено 6 Януари, 2008 колеги да уточня че и от англия насам ми върши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo 0 #9 Отговорено 6 Януари, 2008 имаш ЛС колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pit #10 Отговорено 6 Януари, 2008 извинявам се че пиша в твоята тема но да не пускам нова Колко време е необходимо за оизготвяне на документите при покупка на автомобил от англия и какви са те,за да се докара автомобил на ход Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manolov 0 #11 Отговорено 6 Януари, 2008 Аз като питах за кола от там , ми казаха да я закарам във Франция и оттам с автовоз, друг начин нямало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
javor12 0 #12 Отговорено 27 Юли, 2008 Aвтовоз от Англия за 3-коли , 0898557671 и 0885334957 Явор Иванов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове