-=Гиби=- 2 #1 Публикувано 4 Януари, 2008 не можах да намеря друга такава тема (май ) и искам да питам как да го намеря с бгмапс май тц Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #2 Отговорено 4 Януари, 2008 амиии бгмапс свършва горе-долу там http://bgmaps.com/map.asp?sid=35ff492bc08a...p;Map72_1.y=129ей това е линка към края на бгмапс, май след това втората вляво беше и слизаш надолу, то не знам дали се води полигон или голям паркинг. Мисля, че ориентирът беше вдясно ти е кметство или община, абе една голяма бяла сграда, вляво ти е езерото и караш така след широкия път втората вляво... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #3 Отговорено 4 Януари, 2008 Като си минал центъра гледай от ляво за синя табела на нея пише "Център по рехабилитация" мисля че беше или Болница той е под нея на 15м. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #4 Отговорено 5 Януари, 2008 мерси момчета от полза бяхте :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове