stanislav_stz 8 #1 Публикувано 4 Януари, 2008 3gpaBeuTe! Явно не ме бива с работата с търсачките, можете ли да ми препоръчате някои фирми, да поразгледам така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #2 Отговорено 4 Януари, 2008 Ето тук има доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #3 Отговорено 4 Януари, 2008 (Редактирано) Благодаря ти за информацията! Сега ще разгледам.Edit: Тези май май не са за мен, най-отдолу на всеки пише "HP Rating:150-600 hp". Редактирано 4 Януари, 2008 от stanislav_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #4 Отговорено 16 Януари, 2008 Виждам че си от Стара Загора,ние предлагаме интеркулери заповядай и разгледай.Отец паисий 92 MAXSPEED Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #5 Отговорено 27 Януари, 2008 Става въпрос за английска версия на Civic (97ма), може ли да се измисли нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rusiq_81 #6 Отговорено 27 Януари, 2008 Става въпрос за английска версия на Civic (97ма), може ли да се измисли нещо?Естествено че може да се измисли,заповядай в магазина и ще обсъдим вариантите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове