Jump to content
Guest bossplayer

въпросче към по компетентните

Recommended Posts

Guest bossplayer

здравейте на всички и честита нова година много здраве и късмет, имам сивик 4 генерация но купето е много зле а двигателя е ок и много варви,та ще пассне ли на 5 генерация този двигател или не които може да ми отговори компетентно ще сам му много благодарен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Малко повече подробности за двигателя ще са от полза на разбирачите :rolleyes: Не съм правил нищо подоно но има 4-ти и 5-ти генерации които са с еднакви двигатели в този случай не би трябвало да има проблеми. Попринцип смяната на двигател винаги е възможна , въпроса винаги е струва ли си?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bossplayer

ами 1.5 90 коня но не е с моно инжекциона е слаган пален инжекцион друго незнам какво е от значение това че радиатора е от глемите а на 5 та са малки незнам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дано да стане сега само трябва да го намеря това купе ако някои има нека пише принципно не искам купувам цяла кола защото ще излезне много скъпо някоя със изпушил двигател или нешто такова но ще се поразровя де благодая все пак PEACE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

А защо не продадеш 4-ген. на части заедно със двигателя и не си вземеш цяла 5ген. със Д16-ка? Все нещо по старата кола ще става за нещо и ще можеш да събереш повече пари. Главоболията ще са по - малко!!!

Редактирано от bat_gogo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защото мотора е много хубав всеки ми казва така на няколко места са го виждали и са останали смного добри впечатления незнам чуда се какво да правя общо взето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...