Jump to content
Guest Tino

Колеги помагайте.....

Recommended Posts

Guest Tino

Колеги помагайте със савети :worthy: не спрях на катаджий щото се движех със 120 км/ч :blink: не са ме гонили , но не знам дали не са ми записали номера или нещо такова.Споделете ако ви се е случвало нещо такова или какво ме чака :mellow: П.П.Ебах съф и дивака :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Pich...sho da ti kaja...traika si...i chakai...dano ti se ra3mine...i dano v tamnoto ne sa vidqli nomera...inache nisho seri3ono nqma da ti naprat samo malko poveche pisane i edin akt

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest delineator

Мръсна ли ти беше колата/номерата? Дано ти се размине

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Аз затова и двете лампички отзад на номера съм ги изключил и НЕ се осветява нищо :blink::huh:

Стискай палци да не са те записали и запомнили ! В най-лошия случай, ще ти вземат книжката (както си шофъор ПО-малко от 2 години), ще ти праснат готина глоба и НЕДАЙ СИ БОЖЕ, да лепнат на колата ти такава лепенчица:

Публикувано изображение

Ама, дано НЕ се стига дотам :thumbs:

PS: Аз една нощ така при ограничение 50 карах с 110 и на излизане от София ме спряха едни куки, за части от секундата се чудих дали въобще да спирам, ама рекох да не правя глупости и спрях ! И по-добре да спре човек. Както се казва, "Дай му тия 20 лева да се почерпи...", вместо да трепериш и да се притесняваш за глупости, с което рискуваш много повече....

Ама, станалото - станало ! Дишай спокойно и си свиркай - докато НЕ те потърсят, да не ти пука ;) И да знаеш (НЕдай си Боже да те потърсят) - ОТРИЧАЙ ДО ПОСЛЕДНО !!!:mellow:;):worthy::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

ами взех решение да ходя да ги намеря и да има се извина и да пишат акт и това е,ръсих ги 20 мин и ги намерих,тъкмо си тръгваха от друго място.Оказаха се много свестни ( Господ да им дава здраве ) и се разминах с нищо :thumbs: личен подарък комплект химикалки за тях двамата.Господи благодаря Ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

А така - ЕВАЛА :thumbs: Признат грях - НЕ Е грях :worthy::mellow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Аз затова и двете лампички отзад на номера съм ги изключил и НЕ се осветява нищо :mellow::thumbs:

За тая хитринка няма да ти казвам кьв акт могат да ти фраснат :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

ами взех решение да ходя да ги намеря и да има се извина и да пишат акт и това е,ръсих ги 20 мин и ги намерих,тъкмо си тръгваха от друго място.Оказаха се много свестни ( Господ да им дава здраве ) и се разминах с нищо :thumbs: личен подарък комплект химикалки за тях двамата.Господи благодаря Ти

Браво пак леко си се разминал! :mellow: Само така да ти върви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

аз не съм много запознат ама си мисля че никъв акт немогат да му напишатнямат нито снимки нито свидетели нито нищо ако те бяха подгонили е друг въпрос тогава си там и ти имат име и т.н. тоест е вероятно да са прави ма така няма как да докажат че наистина си минавал от тамPS аз се надявам да дойде по скоро това време че без снимки ама нищо да не може да ти направат пък сега мен са ме спирали с показанието на предната кола ама във варна лятото и оня беше варененц .... и ходи обеснявай че нямаш сестра

Редактирано от Patrik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

не спрях на катаджий щото се движех със 120 км/ч

Евала, Тино! :worthy: И ти имаш една бира от мен :thumbs: Винаги като ме спират и на мене ми минават подобни мисли през главата, ама никога не ми устисква :mellow: Много се изкефих, като го прочетох.А най-хубавото е, че си попаднал на свестни катаджий (верно има ли такова животно :blink: ) Браво!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Патрик могат нещо много грозно да ми направят :mellow: Аз съм избягъл от местопрестъплението , имал съм някакъв товар , който не е трябвало да видят :blink: винаги могат да го завъртят.А и колата не е моя , кара се с пълномощно :huh: така че инвалида щеше да ме утрепе , да не говорим за човека на който се води колата.Затвор , 72 часа в затвора :worthy: Абе минало заминало , Господ е пич :thumbs:

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

За тая хитринка няма да ти казвам кьв акт могат да ти фраснат :thumbs:

Тия и без друго на всяко спиране им подхвърлям по 10 - 20 кинта за превишена скорост, така че.... :mellow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Тия и без друго на всяко спиране им подхвърлям по 10 - 20 кинта за превишена скорост, така че.... :blink:

:huh: явно не съм единствен ... :mellow::thumbs::worthy:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

ХАХАХА :blink: Със сигурност не си единствен :huh::thumbs::mellow: Браво Тино ;) Похвално за тебе. Въпреки че аз да си призная честно, не бих се върнал :worthy:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

На мен преди време ми се случи същото самоче куката хвърли палката по мен и после 2 седмици се криех из квартала да не ме намерят.Иначе несе коси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX

He.Bratle,az poneje karah izvesno vreme bez knijka,i edin den mi mahnaha palka v kv.Strelbishte,a az beh i pil i re6ih izob6to da ne im spiram.Ot 2-ra na 1-va i v zavoite s vratite.Zavih zad edin blok i q zaebah otklu4ena.Fanah edno TAXI do nas i se obadih na 166 4e sa mi otkradnali kolata.Sled 30min. mi se obadiha da hoda da si q zema,i tam nekva sledstvena grupa vzima otpe4ataci i tva be6e.Tva e nai-razumnia na4in da se izmukne6 ako te podgonat :thumbs:)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...