Jump to content
Guest Fieldy_

Голямата изненада

Recommended Posts

Guest Fieldy_

Еми колега какво да кажа, и аз по същия начин погледнах на паркинга , поне разпознах колата, но даже и ненаправих опит за излизане. И с 2-ката ,ктакомобила.. и наработа.идеята ми е че така е навяло че колата е "по корем" и как ще изляза идея нямам. :cool:пп.колега мн добре седи ЛИП-а..само внимава с тоя снегорин отпред данего загубиш :P

Редактирано от Fieldy_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

"Бедствено положение в Русе"http://news.ibox.bg/news/id_937738681То май частните коли не може и да се движат ... а иначе такситата ме изненадаха приятно на нова година като возеха на апарат :cool:Добре че на 1-ви не се отказахме да тръгваме - 7 часа и половина сме пътували в снега до София, но все пак стигнахме :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бахти грозната история,къде са скапните снегорини?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се оплача излизам отвьн да видя как е колата и какво да гледам снегорина е минал и половината кола затрупал трябваше ми някаде около 30 мин за да я изрина скапана работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

Споко бе пичове,на пролет няма да е така :cool::P:P .Вярно,че ситуацията е много натопорчена,но вижте красотата в цялата тази зимна приказка защото всичко това ще продължи само няколко дни,а след това...киша,локви,кал.Тогава ще бъде истински гадно.Радвайте се на снега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gogul

Най-новият булевард в Русе:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Ох на мен го кажете.... снощи така и не успях да се прибера от центара... сега колата ми е зарината до речна гара и като гледам как спокойно си вали едва ли ще си я прибера скоро :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest artifuckt

Ох на мен го кажете.... снощи така и не успях да се прибера от центара... сега колата ми е зарината до речна гара и като гледам как спокойно си вали едва ли ще си я прибера скоро :cool:

Митак аз да ти кажа, че колата ти не се вижда на речна гара. Поне аз не съм я видял, а работя на речна гара и днес ринах доста сняг там. Ама в това положение трудно бих разпознал някоя кола.Бат Коко неска един час се наслаждавах на зимната картина докато ходих пеш на работа, и после още 2 часа помагах на една кола да излезе. Съвсем не ми е приятно, ама ще чакаме да дойдат по-добри времена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в Добрич положението не е розово.Естесвено при нас е голямата екстра убийствен северен ветрец специално дошълчак от Румъния.Ето малко снимкиhttp://www.snimka.bg/profile.php?edit_phot...hoto_id=4856179http://www.snimka.bg/profile.php?edit_phot...hoto_id=4856181

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А познайте на втората снимка къде има сивик 5генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo

Забравих да споделя наи-голямата екстра цял град няма вода ,а в магазните всичката е изкупенаи ся си топим в легените, както в доброто старо време.Да е..а таз бедна държавица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jimmy

Така както я описвате.... аз явно трябва да съм откачен, защото вчера отрих колата /30 мин/ и карах вечерта. Сутринта си отидох на работа и сега се прибрах без проблеми:rolleyes::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

Трябваше да си спретнем бой със снежни топки.Щяхме да си изкараме много весело :) .А после в някоя кръчмица винце с мезенце и хич нямаше да обърнете внимание на това,че пътищата не са разчистени :P Хайде по-веселичко бе младежи :P;) или хващаите лопатите и да ходим да чистим сняг :rolleyes::P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...