Jump to content
Guest ivaivalito

Газов инжекцион

Recommended Posts

Guest ivaivalito

Някой слагал ли е газов инжекцион на D15B2 сега съм с обикновенно газово но искам да му сложа инжекцион ако е възможно де и ако знам че ще ми падне разхода .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stanimir

Hi, Мой приятел разработва газови инжекционни и беше сложил на Д15Б2, но не е лесно и със стандартен няма да стане (предполагам !!). Той беше монтирал 4 + 2 за празния ход и колата се държеше доста прилично :cool:. Ако те интересува пиши Л.С. ще ти дам телефона му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В твоят случай мога да ти постава ламда контрол система на Lovato ECO - цена с монтажа и настройката 180 лв. Ако няма ефект и разхода не падне окачаме го и ти връщам парите.А за газов инжекцион цените започват от 890 лв. без бутилката.Но ако си от София по-добре да погледнеме първо настройките на колата пак после му се мислим ( 30 Лв. е настройката при ход на колата)За справки Charlie 08998 03330

Редактирано от charlie

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте , мен също ме вълнува въпроса с газов инжекцион на Д15Б2, и дали стандартен газов инжекцион ще пасне на този мотор. Ако някои е пражил такова нещо, моля да каже резултатите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега понятието "стандартен газов инжекцион " не съществува. Всички модели са направени за универсално постваяне на различни марки коли. В нашия форум няма отеделна дискусии по темата на газовите уредби, но можеш в другите автомобилни форуми да прочетеш много по темата за газовата спинцовка.А конкретно на твоя въпрос: Да става. Цената с монтажа и настройките е 1295 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...