Jump to content
pesho2

Пукане от пластмасата

Recommended Posts

От скоро започна да пука (пращи) откъм пластмасовата кора, която се намира на мястото на несъществуващата задна лява врата (нали е хеч). Много ме дразни и ако някой я натисне силно в посока навън (към стъклото), спира да пука.Мога ли да я накарам да млъкне по някакъв начин?Желая ви весело посрещане на Новата година и дано не сте като мен, защото на първи на обяд тръгвам с Хондето за София и няма да мога да пия много - само малко бира в новогодишната нощ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От скоро започна да пука (пращи) откъм пластмасовата кора, която се намира на мястото на несъществуващата задна лява врата (нали е хеч). Много ме дразни и ако някой я натисне силно в посока навън (към стъклото), спира да пука.Мога ли да я накарам да млъкне по някакъв начин?Желая ви весело посрещане на Новата година и дано не сте като мен, защото на първи на обяд тръгвам с Хондето за София и няма да мога да пия много - само малко бира в новогодишната нощ.

Колега потърси из форума има няколко такива теми даже има и снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От скоро започна да пука (пращи) откъм пластмасовата кора, която се намира на мястото на несъществуващата задна лява врата (нали е хеч). Много ме дразни и ако някой я натисне силно в посока навън (към стъклото), спира да пука.

Мога ли да я накарам да млъкне по някакъв начин?

Желая ви весело посрещане на Новата година и дано не сте като мен, защото на първи на обяд тръгвам с Хондето за София и няма да мога да пия много - само малко бира в новогодишната нощ.

Колега потърси из форума има няколко такива теми даже има и снимки.

Колега Vartan, търсих и на пукане и на пращене - нищо подобно не излезе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Пешо във горния линк е показано как да оплътниш тези пласмаси , с също и как да ги разглобиш.Ето ти още една тема само че в нея е показано само как се разглабят но оплътняването става по същия начин http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry157893 .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Пешо във горния линк е показано как да оплътниш тези пласмаси , с също и как да ги разглобиш.Ето ти още една тема само че в нея е показано само как се разглабят но оплътняването става по същия начин http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry157893 .
Благодаря ви, колеги и Честита новата 2008 год на всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...