Guest BoRkY #1 Публикувано 31 Декември, 2007 Здравейте! Карам сивик купе 98г. и вчера ме одариха много лошо отзад кажи речи цялата задница е за смяна.Молбата ми е такава ако някои знае от каде мога да си взема черкалаците да ми помогне . Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #2 Отговорено 31 Декември, 2007 Имам стопове-220 лв.,но за съжаление не са оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 31 Декември, 2007 еми кажи от кой град си. От софия ако си обикаляш цар симеон или тука в форума .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoRkY 0 #4 Отговорено 1 Януари, 2008 От Велико Търново съмА тези стопове 220 комплекта за двете страни ли са или е на броика?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #5 Отговорено 1 Януари, 2008 за оригинални части можеш да погледнеш този сайт:www.slhondaparts.comправя поръчки от него и към края на януари сигурно пак ще има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #6 Отговорено 1 Януари, 2008 От Велико Търново съмА тези стопове 220 комплекта за двете страни ли са или е на броика??Комплект,колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 1 Януари, 2008 (Редактирано) Здравейте! Карам сивик купе 98г. и вчера ме одариха много лошо отзад кажи речи цялата задница е за смяна.Молбата ми е такава ако някои знае от каде мога да си взема черкалаците да ми помогне . Мерси предварително.Имам оригинална задна броня 100 кинта(тъмно зелена ако има зна4ение)0878 428755 Редактирано 1 Януари, 2008 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове