Jump to content
Aleksandyr

Да се оплача..

Recommended Posts

Мина малко над 1 седмица от както си взех колата и ми откраднаха ъгълчето на мигача ,който е под фара. Колата беше спряна в студентски град до блок 14 ,дано му изксъхнат ръчичките на тоя .. и също дясното огледало беше обърнато наобратно ,добре че не е счупено ,оправих си го. Тъпи ко****нца .. ако бях останал за още една вечер и сигурно цялата кола ще разглобят .. вече само на платени паркинги ,че тъпанарчета колкото си искате има. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Пич за съжаление в ЩурГрад това е нормално и Хондата ми и Трабанта там са преживявали доста сериозни идевателства ;):P ! Просто там пияните глави преобладават и стават много грози гледки по някога.От въпросния 14-ти блок меткаха бутилка в сградата която е срещу него!Последствията са малко прее*ана мазилка и един счупен стъклопакет 90х200см. Какато и двата пъти са мятали бутилки по камиона ми (Един син мерцедес с габроска регистрация виси там от много времее) и нз вече колко пъти чупиха нещо от каросерята му! Както каза копил***а ;):lol:;) ! Мога само да ти съчуствам и да те посъветвам да направиш това което си решил ако си постоянно пребиваващ в ЩурГрад ;) Платения паркинг!

Редактирано от Al_Capone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми там има едно трабанче цялото облепено с капачки от Queens и е готино направено.. а точно същата вечер се събудих щотото някви пияндета се радваха да трошат прозорците .. и си помислих за миг че може нещо да са направили на колицата ми и така се случи .. мамка му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на такива пед...си им е малко да им изсъхнат ръцете.Бял ден да невидят дано! Човек си направи нещо да му радва сърцето и все ще се намери някой лай..р да му сипе :hondarulez::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...