Aleksandyr 17 #1 Публикувано 31 Декември, 2007 Мина малко над 1 седмица от както си взех колата и ми откраднаха ъгълчето на мигача ,който е под фара. Колата беше спряна в студентски град до блок 14 ,дано му изксъхнат ръчичките на тоя .. и също дясното огледало беше обърнато наобратно ,добре че не е счупено ,оправих си го. Тъпи ко****нца .. ако бях останал за още една вечер и сигурно цялата кола ще разглобят .. вече само на платени паркинги ,че тъпанарчета колкото си искате има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 31 Декември, 2007 (Редактирано) Пич за съжаление в ЩурГрад това е нормално и Хондата ми и Трабанта там са преживявали доста сериозни идевателства ! Просто там пияните глави преобладават и стават много грози гледки по някога.От въпросния 14-ти блок меткаха бутилка в сградата която е срещу него!Последствията са малко прее*ана мазилка и един счупен стъклопакет 90х200см. Какато и двата пъти са мятали бутилки по камиона ми (Един син мерцедес с габроска регистрация виси там от много времее) и нз вече колко пъти чупиха нещо от каросерята му! Както каза копил***а ! Мога само да ти съчуствам и да те посъветвам да направиш това което си решил ако си постоянно пребиваващ в ЩурГрад Платения паркинг! Редактирано 31 Декември, 2007 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #3 Отговорено 31 Декември, 2007 Ми там има едно трабанче цялото облепено с капачки от Queens и е готино направено.. а точно същата вечер се събудих щотото някви пияндета се радваха да трошат прозорците .. и си помислих за миг че може нещо да са направили на колицата ми и така се случи .. мамка му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 1 Януари, 2008 на такива пед...си им е малко да им изсъхнат ръцете.Бял ден да невидят дано! Човек си направи нещо да му радва сърцето и все ще се намери някой лай..р да му сипе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове