manniakk 22 #1 Публикувано 29 Декември, 2007 Знаете ли къде в софия продават шлаух около ф16 ЧЕРЕН цвят със спирала. Единственото което намерих е сиво или бяло, черното е метална плетка с гумена обшивка, което не ми върши работа... Става въпрос за облицоване на кабели. Термосвиваемия не ми върши работа. Изключете бриколаж и практикер - там няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 29 Декември, 2007 (Редактирано) Valtronic на този адрес София, ул. Братя Миладинови 16, евентуално и в Конрад на Ботев или този на Прага. Във Валтроник със сигурност има! За Конрад само съм виждал че го предлагат в каталога си. Не мога да кажа дали имат наличен. Редактирано 29 Декември, 2007 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 29 Декември, 2007 мерси колега. Дано да успеят да ми помогнат защото вече от няколко фирми ми казват че няма череееен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 29 Декември, 2007 Във Валтроник имат и с метална спирал и пластмасова! Черен бял и още седем осем цвята, също така имат и топлоустойчив.От фи5 до фи 80 ако не се лъжа. Аз съм пазарувал от там такъв шлаух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове