Jump to content
Guest Noodle

Е на това се вика късмет

Recommended Posts

Guest Moa_Antoan

tozi link ne se otvarq ne6to bre meeeeeen!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Pich tova sam go vijdal milioni pati...kogato sgresha nqkoi adres

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

404 - File not found! - Няа такова нещо :worthy::thumbs::blink: Все пак се сещам за кой CRX говориш. Какво направиха от него не е истина! :mellow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ахам , яко го оправиха , интересно ми е обаче за какво му загасна колата :thumbs: сигурно е голям мърляч собственика му :mellow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Ахам , яко го оправиха , интересно ми е обаче за какво му загасна колата :mellow: сигурно е голям мърляч собственика му :worthy:

Е че той ако не е мърляч собственика ще вземат ли колата му в Pimp my ride изобщо ? :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Въпросният линк НЕ ми се отваря, но се досещам за какво говорите ;) Предаването "Pimp my ride" което го дават по MTV, един вид правят реклама на фирмата "West Coast Customs" като взимат някакви мизерни бараки пред разпад от случайни хора и ги правят уникати, ей така за спорта :blink: Ако някой знае някакъв друг интернет адрес на това предаване или на самата фирма ("West Coast Customs") - нека го даде :thumbs::lol: PS: Добре направиха и другата Хонда - Сивик 5-а генерация Седан :huh: Обаче най-уникално беше, когато направиха едно малко Японско микробусче, мисля че беше някакво Даихатцу или някаква подобна въшка.... Просто беше.... ебаси гаврата !!!:lol:;)Еххх, защо нямаше и в БГ такива неща.... :mellow::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG
Pimp My Ride Home @ MTVE.ComЕто ти вризката, няколко епизода могат да се свалят от data.bg, ако все пак искаш повече -> пускай eMule!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle

Здравеите. Не знам защо не се отваря линка при вас но при мен работи. По принцип на този саит(http://warez.tv) има всички епзоди но това предаване. Бих качил този епизод някъде другаде но нямам къде :thumbs: За мен това е най-яката кола която са правили в това предаване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега този сайт дето си дал е на кабелния ти оператор , към него имаш достъп само ти и останалите който са към него :mellow: то и аз мога да пусна страницата , ама резултата ще е същия :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Колега този сайт дето си дал е на кабелния ти оператор , към него имаш достъп само ти и останалите който са към него :lol: то и аз мога да пусна страницата , ама резултата ще е същия :tooth:

ако милите админи дадат място, може да го кача на сървъра ... ако може де! Иначе мулето ми върви нон-стоп, всички от БГ са с приоритет, така че може да го дръпнете и от мен. След малко ще ви дам Е2ДК линк

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Интернет страница на въпросната фирма : http://westcoastcustoms.com :tooth:

Не ми хареса как я направиха тази хонда - вярно беше 1000 пъти по-добре от първоначалното състояние, но повечето от 'тунинга' бяха като за пред камера. Вдигащ се телевизор в багажника ... как да е! Ама това да не му сложат една В16-ка никакъв тунинг не е! И таз издутина на капака за какво я сложиха ... Много повече ми хареса как Лотус тунинговаха една лада 5ца ... но това е друга тема!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Абе аз там видях едно Ferrari Enzo и едно Lamborghini, но това пък е съвсем друг въпрос :tooth::lol::huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Ейй верно това с Лотус го гледах по Top Gear - направиха е истинска racing car (само дето пак мязаше на Лада) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Обаче най-уникално беше, когато направиха едно малко Японско микробусче, мисля че беше някакво Даихатцу или някаква подобна въшка.... Просто беше.... ебаси гаврата !!!:huh::D

Daihatsu Hi-Jet беше микробусчето. Много ми стана смешно, като му сложиха ония огромни джанти и се оказа, че трябва да му режат калниците, защото не може да завива :lol: , но в крайна сметка стана много добра количка.CRX-а доста добре го направиха, но мен също ме издразни тоя Playstation 2 (или беше компютър :tooth: ), дето му го сложиха в багажника.Можеше да оползотворят пространството за по-практични неща - например да сложат една хубава музичка или пък малко НОС-лета :huh: , ама американска му работа :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...