tinki 1 #1 Публикувано 28 Декември, 2007 Бордисти,скиори даваите да се организираме.........условията горе са перфектни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 28 Декември, 2007 (Редактирано) Има бордист един в мое лице, ама сега покрай колата и празниците нямам време за дъската :)Dr'Ox'Boli да не се спотайва и той крие две пръчки там някъде и ги плъзга по снега Редактирано 28 Декември, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #3 Отговорено 28 Декември, 2007 Има бордистчета да, не е като да няма И аз си мислех за Витоша тея дни, но на 30ти заминаваме на Ебанско и се надявам там да разцепиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #4 Отговорено 28 Декември, 2007 О4аквам ви вси4ки на Банско ,тук е перфектно в момента, казвам го от опит днес ли4но съм тествал трена .И като дойдете обаждайте се ейййй . работя в Happy End то4но до на4ална станция на кабината, а през деня може да покараме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #5 Отговорено 28 Декември, 2007 Aз от 10-ти съм на Банско..........засега разтривам Лале :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #6 Отговорено 28 Декември, 2007 Aз от 10-ти съм на Банско..........засега разтривам Лале :)аз пък си карам ЧУК и ГЕКа на Витоша от Голи връх под лифта надолу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #7 Отговорено 29 Декември, 2007 Днеска се чух с един приятел, който в момента кара на банско и каза, че е грозна картинката там Било заледено и препълнено с хора, а и на сичкото отгоре снолпарка още не е готов, чак февруари или март ще го правят , а аз специално заради това исках да ходя То се е видяло, че пак ще се ходи на алкохолен туризъм Весели празници на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #8 Отговорено 4 Януари, 2008 (Редактирано) ООООО Шефе приготвил съм ти малко ваксичка за дъската да те видим наточи ли кантовете А мойте пръчици плъзгах плъзгах наистина преди нова година на банско беше мазало, но само докато се качиш с кабинката. Горе всичко се разпръсква, а пистите бяха рай, не знам за какъв лед е ставало въпрос. На 31-ви беше наистина тарапана горе, но само от пешаци които дишаха чист въздух и се радваха на слънце И ДиДжея видях лошо че само на паркинга, а не на парти, но някой път .... Мисля други ден да пробвам новия сняг на бансчо та ако има желаещи имам две места А утре вечер ... не е сигурно но мисля нощното лале да видя има ли хляб в него Та обаждайте се ще се радвам да се съберем повече Редактирано 4 Януари, 2008 от DrOxBoLi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Geo #9 Отговорено 4 Януари, 2008 Ммм карам ски , уж се организирам с приятели ма се се прееаат нещата и така ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #10 Отговорено 5 Януари, 2008 АААААААААААААА, ФАААААК КАК СЪМ СЕ ПРЕЕБАЛ, АААА ЕДИН ДЕН ДА НЕ ВЛЕЗНАА! Ааа ще си изям главата и ушите и пръстите на краката и всичко... аз искам да карам нощно лале ама нямам транспорт... да;слдкйаскдйлаксдй ууфффффф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neutrino #11 Отговорено 7 Януари, 2008 Еххх,ските ми хванаха прах вече-незнам дали ще се кача отново,защото си оперирах коляното.На всички с бордове и ски приятно каране и без контузии... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #12 Отговорено 7 Януари, 2008 Еххх,ските ми хванаха прах вече-незнам дали ще се кача отново,защото си оперирах коляното.На всички с бордове и ски приятно каране и без контузии...А на теб колега скорошно оздравяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 7 Януари, 2008 Ако искате да заформим едно лизгане на лалето нощям? Примерно сряда или четвъртък? Аз съм за и за двата дни стига да има ентусиасти Оп, оп.. ей ме, ей ме! Алююю място свободно в Хондата имаш ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #14 Отговорено 7 Януари, 2008 Абе ейййй, да се сурна и аз до София в сряда , и да взема и борда 4е не съм карал нощно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #15 Отговорено 8 Януари, 2008 Айде давайте там съм. "Началство" имам свободно място в НЕ-Хондата даже имам още едно такова. давайте да се разбираме нещо по конкретно. М-р Ди Джей аз ще взема едно мп3 да ни миксираш горе че тия с това тяхното ретро горе ....... :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #16 Отговорено 8 Януари, 2008 Тъй... купона за СКИОРИ и СНОУБОРДИСТИ за утре вечер се заформя. Айдее народеее, да се хващаме и задружно кола зад кола нагоре и в 18ч. да сме там и по най-яката пистаааа! ПОКАНАТА Е ОТПРАВЕНА ОФИЦИАЛНО, ЩЕ Е МНОГО ЗАБАВНО ДА СЕ ПОНАДПРЕВАРВАМЕ ПО ПИСТАТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #17 Отговорено 8 Януари, 2008 Искаме лепенки Хонда Фен Клуб за СКИ и БОРДОВЕ еййййй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #18 Отговорено 8 Януари, 2008 За тая сряда пропуснах ама хаиде другата седмица да се организираме от рано,4е на нощна още не съм карал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #19 Отговорено 9 Януари, 2008 И за четвъртък можееее Тинкииии! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dotzula #20 Отговорено 9 Януари, 2008 Е, покарахте ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #21 Отговорено 9 Януари, 2008 Утре вечер.... НОЩНА, поканени са всички скиори и бордисти. грабвайте дъските, някой се изкряска... айдеее, на нощна утреЕеЕЕееее! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #22 Отговорено 9 Януари, 2008 Са начи за четвъртък остава офертата ??? Мене за тая вечер ми вкарваха яко оферти, ама си мисля да не е много твърдо и заледено горе, а и по писта да се кара е яко скука , но пък и от друга страна никога не съм карал нощно и ще ми е интересно да видя за какво става въпрос.............та някой ако може да ми услужи с маска и ръкавици за утре вечер (че мойте ги забравих в Благоевград) и аз идвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #23 Отговорено 9 Януари, 2008 Уф, имам само по една бройка и от двете... мога да ти донеса очила за плуване А ръкавици.. само такива обикновени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #24 Отговорено 10 Януари, 2008 Гена ще ти взема маска, но за ръкавици не съм сигурен, че ще намеря. Предлагам ориентировъчна среща на площада в драгалевци в 18 +- 15 мин. Там където сте се и чакали гат дрифтихти в посока алеко Ако се разминем направо горе и звънкайте аз съм на 0888 659439.Ако нещо се поразминем ще ме познаете по лимонено-зеленото горнище Айде зимайте плъзгалките и идвайте че то колкото повече - толкова повече както каза някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #25 Отговорено 10 Януари, 2008 (Редактирано) Ще влезе надявам се Той Шефчето се разбрахме аз да го возя, така че не е проблем това Така че вършете работа спокойно и когато се освободите газ на горе Ако успее някой за около 18 да е на площада хубаво ако не направо горе Редактирано 10 Януари, 2008 от DrOxBoLi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #26 Отговорено 10 Януари, 2008 Е значи остава само и аз да успея да се справя с разните му работи там и се виждаме направо на драгалевци и палиме към лалето да по дрифтиме малко с дъските Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #27 Отговорено 10 Януари, 2008 Яката размазвация стана момчетааааа Хехехе, благодаря много на DrOxBoLi, много точен пич евала му правя. Вярно, ще му отива не тази петролено зелена кола, а една такава друга... хондеста, не опелска Яко си покарахме, имаше и ПТП-та Хехехе, абе диво беше, всичко пропуснали да съжаляват хихихи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #28 Отговорено 10 Януари, 2008 ММММдааааа Шефа е неподозиращо прав Пък и бира имаше .... Няма да се мъчим утре с мускулна треска я Наистина беше яко, че и отгоре. Всички пропуснали да знаят, че ще повторим. Предлагам ако някой, някой ден се запъти нагоре да драсне поне ред тук и от там организацията е лесна П.С. И внимавайте ) от сега на татък сноубордистите пред скиорите, че мноооого летят ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #29 Отговорено 10 Януари, 2008 Ооооооооооооооо ДА - беше много доволно !:blink: Тва ми беше първо нощно и съм мега доволен за в бъдеще ще гледам да има повече такива Айде лека от мене, че от този ром горе, а после и бира и са в къщи една чаша червено вино вече едвам гледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest funshits #30 Отговорено 10 Януари, 2008 Еййййй Шефеееее много ме е яд че нямам борд иначе днеска щях да карам с вас 100% .Мъка ми е искам пак миналата година когато карахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #31 Отговорено 15 Януари, 2008 Ех мамка му! Много ми се правеше нощно тези дни ама ме болят дзверски китките от неделя (няколко пъти се изтърсих по гъз на заледените места и китките го отнесоха )На тези дето ще се качват им пожелавам супер приятно каране :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #32 Отговорено 15 Януари, 2008 Ех мамка му! Много ми се правеше нощно тези дни ама ме болят дзверски китките от неделя (няколко пъти се изтърсих по гъз на заледените места и китките го отнесоха )На тези дето ще се качват им пожелавам супер приятно каране :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #33 Отговорено 16 Януари, 2008 Е и какво ... Нищо не казвате. Има ли ентусиасти за утре (четвъртък)?Вчера си беше направо рай горе. Е малко повече хора от миналата седмица, но това е обяснимо поради падналия онзи ден сняг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #34 Отговорено 16 Януари, 2008 Тряя да се учи за изпит.. иначе изкушението е голямо хехехе, а и така е по-добре.. няма да има психически травми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lupi1981 #35 Отговорено 16 Януари, 2008 В четвъртък съм на нощна които иска да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #36 Отговорено 24 Януари, 2008 Ми и не мен ми предлагат за днес да се качвам, ама тепърва почнах да карам /на 1 каране съм/ и едва ли ще мога да се справя с пистата може би другия сезон ще се подвизавам заедно с вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове