Jump to content

Recommended Posts

Погледни първо дали не караш на ръчна (полувдигната или запецнала). На GSR-a преди доста време ми светна АБС лампата и се шашнах, но прочетох, че ако тръгнеш на ръчна ще свети докато не изгасиш колата, независимо от това дали си я пуснал вече. Мисля, че Hronos беше спомена преди доста време, че може и да е проблем от изгорял стоп ако не се лъжа. Разтърси се из старите теми на форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAD_BOY

Погледни първо дали не караш на ръчна (полувдигната или запецнала). На GSR-a преди доста време ми светна АБС лампата и се шашнах, но прочетох, че ако тръгнеш на ръчна ще свети докато не изгасиш колата, независимо от това дали си я пуснал вече. Мисля, че Hronos беше спомена преди доста време, че може и да е проблем от изгорял стоп ако не се лъжа. Разтърси се из старите теми на форума.

4ове4е не карам на ръ4на , то всеки път си свети ,навярно ми дава някаква компютърна грешка и трябва да се из4исти ,но къде ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan74

при мен беше от ниско ниво на казанчето за спирачна течност,имах точно 3 различни казанчета и в едното трябваше да долея малко,след това се оправи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен беше от ниско ниво на казанчето за спирачна течност,имах точно 3 различни казанчета и в едното трябваше да долея малко,след това се оправи!

и казан4етата са на ниво MAX ,но все пак ще ми каже ли някой майстор дето да изтрие грешката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
тук са обсъждани кодовете на абс-а. Може да е нещо което и сам да го оправиш. Относно изтриването на грешката, ако не се е появила случайно трябва "нещо" да се ремонтира за да изгасне лампата. Все пак неслучайно е сложена там. Като накараш лампата да изгасне без да разбереш защо е светнала само си криеш главата в пясъка. Весели празници на всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...