BAD_BOY 1 #1 Публикувано 27 Декември, 2007 ABSa ми свети ,къде мога да ,го погледнат ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #2 Отговорено 27 Декември, 2007 Погледни първо дали не караш на ръчна (полувдигната или запецнала). На GSR-a преди доста време ми светна АБС лампата и се шашнах, но прочетох, че ако тръгнеш на ръчна ще свети докато не изгасиш колата, независимо от това дали си я пуснал вече. Мисля, че Hronos беше спомена преди доста време, че може и да е проблем от изгорял стоп ако не се лъжа. Разтърси се из старите теми на форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAD_BOY #3 Отговорено 27 Декември, 2007 Погледни първо дали не караш на ръчна (полувдигната или запецнала). На GSR-a преди доста време ми светна АБС лампата и се шашнах, но прочетох, че ако тръгнеш на ръчна ще свети докато не изгасиш колата, независимо от това дали си я пуснал вече. Мисля, че Hronos беше спомена преди доста време, че може и да е проблем от изгорял стоп ако не се лъжа. Разтърси се из старите теми на форума.4ове4е не карам на ръ4на , то всеки път си свети ,навярно ми дава някаква компютърна грешка и трябва да се из4исти ,но къде ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivan74 #4 Отговорено 28 Декември, 2007 при мен беше от ниско ниво на казанчето за спирачна течност,имах точно 3 различни казанчета и в едното трябваше да долея малко,след това се оправи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #5 Отговорено 28 Декември, 2007 при мен беше от ниско ниво на казанчето за спирачна течност,имах точно 3 различни казанчета и в едното трябваше да долея малко,след това се оправи!и казан4етата са на ниво MAX ,но все пак ще ми каже ли някой майстор дето да изтрие грешката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #6 Отговорено 28 Декември, 2007 тук са обсъждани кодовете на абс-а. Може да е нещо което и сам да го оправиш. Относно изтриването на грешката, ако не се е появила случайно трябва "нещо" да се ремонтира за да изгасне лампата. Все пак неслучайно е сложена там. Като накараш лампата да изгасне без да разбереш защо е светнала само си криеш главата в пясъка. Весели празници на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове