Jump to content
Guest REDPOWER

Хора помогнете.................

Recommended Posts

Guest REDPOWER

Изгоря ми комутатора на Хондата та ме интересува дали става от D13b2 на D15b2.Интересува ме ква му е цената на нов и на втора употреба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Колега,комутатор на Хонда почти никога не изгаря сам. Обикновено нещо го гръмва. Провери преди да сложиш друг, че бубината е наред, за да не олекнеш с още 100 кинта. Толко горе долу е един комутатор. При мен изгоря преди около 6 месеца и се оказа, че бубината е укъсила и е върнала ток през масата и така го е гръмнала. Та смених и двете, това ми беше ремонта на бубината и комутатора, и двете ми излезнаха по 100 кинта парчето. Комутатора го намерих оригинален, но имах късмет , на Хитачи. Бубината е някаква тайванска ако не се лъжа, но си бачка като истинска вече половин година. Дано да не ме предаде скоро :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Колега,комутатор на Хонда почти никога не изгаря сам. Обикновено нещо го гръмва

Верно е.Трябва да се провери бобината и сензорите в делкото дали не са полепнали със метални стружки от лагера на оста.(често се случва лагерчето да се износи) и започва да дава проблеми точно заради стружките.От там и бобината се прецаква като пуска към маса.За първично вграждане HONDA са ползвали HITACHI,NEC,OKI.Последните (OKI) до колкото знам даже са ги подменяли гаранционно с други.Имам комутатори. обади се ако не си намерил вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Как стана белята при мен.Като взех колата нещо прекъсваше на празен ход се едно работи на три цилиндъра та аз реших да пробвам да вадя кабелите един по един докато работи колата за да видя дали не е избушила някоя свеш.Та вадя кабела на 1-ви цил.О.К. после на 2-ри и както си работеше и огасна и от тогава няма палене.Дойде едно майсторче мери нещо и каза че комутатора е банго.Днес свалих делкото замерихме бубината и той каза че е О.К. довечера сменям джаджата и ще видим как ще е. А имали вероятност нещо друго да е дало фира?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Пичове нищо не стана същата работа сложих новия комутатор и пак така неще да пали-въобще не идва ток до свещите.Кажете какво да правя.Омбре бате дай някъв тел.да ти званна и ако може да ти донеса цялото делко да го погледнеш,много сам на зор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Здравей!Колкото и глупаво да звучи имах подобен проблем, смених всичко от свещи до бубина и наи на края се оказа заминал си централен кабел. Проблема беше че даваше искра ама не достатъчна. Така че ако не си го направил все още провери си кабелите!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Колеги дайте тел.на Омбре зада му званна утре ако може да ми помогне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Колеги дайте тел.на Омбре зада му званна утре ако може да ми помогне.

0888 14 88 71

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...