donchev 0 #1 Публикувано 26 Декември, 2007 Някой случайно да знае модел на хонда, който да има ключ като на новите аудита и фолксвагени ? Искам да си направя такъв ключ, но държа да е от Хонда,защото ще е малко тъпо ако на него има логото на ауди, а за сега си намирам само на ауди.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #2 Отговорено 26 Декември, 2007 Някой случайно да знае модел на хонда, който да има ключ като на новите аудита и фолксвагени ? Искам да си направя такъв ключ, но държа да е от Хонда,защото ще е малко тъпо ако на него има логото на ауди, а за сега си намирам само на ауди.Благодаря предварителноИди при някой по свестен ключар там имат ключове с логота на почти всички марки. Ако беше от Русе щях да ти кажа къде да идеш но ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donchev 0 #3 Отговорено 26 Декември, 2007 от русе съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donchev 0 #4 Отговорено 26 Декември, 2007 нещо такова търсяhttp://www.jokesbypost.co.uk/store/images/...g-car-key-1.gif Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 26 Декември, 2007 предполагам че имаш вграден чип в ключа и какъвто и ключ да ти направят няма да можеш да палиш с него. Иначе такива дистанционни продават с някои аларми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #6 Отговорено 26 Декември, 2007 И аз мисля да слагам такова нещо ама на пролет. http://www.topspeed.bg/product.php?iid=169 Нещо такова ли търсиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shkarcheto #7 Отговорено 26 Декември, 2007 Абсолютно същата аларма имам по горе също и готови заготовки на клю4а, този тип аларма е за по каси клю4ове като на голф и ауди. Въпреки това клю4а ще ти стане, също и 4ипа ще ти го преместят в самата аларма,но след 1 година ще ти хлопа клю4а на свръзката и няма да останеш доволен,пак и ако знаеш каква е игра докато намерят място за 4ипа. Карай си така ,японеца е помислил за вси4ко.Аз пробвах преди 2 години сега е твой ред. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donchev 0 #8 Отговорено 27 Декември, 2007 (Редактирано) Благодаря на колегите за мненията !от тези пазарските аларми с тези дистанционни изобщо не си помислям да си купя,търся си от някоя нова хонда евентуално с такъв ключ,защото от ауди примерно се продават от най-новите модели (незнам от къде ги намират,но са оригинални) и стават перфектно. Редактирано 27 Декември, 2007 от donchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #9 Отговорено 27 Декември, 2007 А така. Иди при оня ключар дето е до пиацата на дунав. Там преди месец гледах такива ключове за почти всякакви модели. Трябваше ми такъв за крайслер дори и имаше. Един съвет. От Русе си а го пишеш с малка буква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #10 Отговорено 27 Декември, 2007 Зна4и повтарям ти още веднъж - клю4а ми и дистанционното са от скапите с метални пластини,дистанционните са си все още като нови, но клю4овете са си отделно,отказах се всяка година да правя нови клю4ове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #11 Отговорено 27 Декември, 2007 Научете се да си пазите нещата! 3г. и малко съм точно с такава Китайска аларма и второто дистанционно ми е още в пликчето п.п.И недейте да хулите Китайците! Виждал съм много по-некачествени Европейски стоки Особено в последно време! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове