Jump to content
Guest mr97%

Тапицерия/Калъфки

Recommended Posts

Guest mr97%

ЧНГ и добро здраве и базаварийна година на всички фенове/фенки на Хонда!Интересувам се от автотапицери или доставчици на калъфки, които наистина да са за хонда. Ако някой се е занимавал с подобни задачки, ще съм благодарен ако ме осветли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ако намериш читав тапицер, не забравяй да споделиш ;) иначе ако ще идваш на сбирката в софия, мога да ти дам мойта тапицерия и ако ти хареса как стои и си решил да си пражиш по поръчка, ще ти я дам за мострап.с. напиши си местонахождението в профила.... ще е по-лесно за околните ;)

Редактирано от 1net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

От един приятел бях чул за някъв тапицер, много ми го хфалеше и много добре претапицирал някаква кола. Не му обърнах внимание тогава и не се заинтересувах, та не знам къде е и не съм видял какво е направил. Ако някой иска да попитам за координати?Иначе специялизиран магазин за тапицерии има на Ботев и в Метро продават доста тапицерии. Има едни и с надпис TypeR, но едва ли Хонда са чували за тях :unsure::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Мен ме интересува тапицер, който да ми поправи оригиналната тапицерия на шофьорската седалка, че се е раздрала малко а неща калъфки, така че ако не ти е проблем потърси контакти.На сбирката в неделя ще си мъкна сегашните калъфи, така че ако някой го интересува и му харесат, може да ги спазарим за една :unsure::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mr97%

Бидейки все пак нов член на форума, кога и къде е срещата тази неделя?А за тапицери, има един ЕТ Изкуство в 911.bg ама си е цифричка, едно претапициране на салона отива къде 1000 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

чети "Общи Дискусии" там има тема за идващата среща. полигона в студентски град. 13:00 неделя... към края на седмицата сигурно ще се появи и карта на мястото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mr97%

благодаря 1net, ako ne rodi zhenata sym tam :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...