Guest iskamvitec #1 Публикувано 25 Декември, 2007 приятели,утре трябва да взема една хонда витек сивиквъпроса ми е следния витек системата съвместима ли е с газ каза ми един приятел че клапаните няма да издържат повече от 50 хиледии не е ли по добре да си взема прелюд за газ говоря за 2,0 133 очаквам вашите отговори в най-кратък срок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 25 Декември, 2007 Дори изгорят за 50000 км които ще направиш за две години евентуално.И ремонта е около 600-800 лева на клапаните с целия ремонтен комплект и труда, което мисля че за 50000 км е приемливо, а просто клапаните си горят от това че все пак имат някакъв ограничен и краен ресурс.А за разликата от бензин и газ за 50000 км можеш и сам да сметнеш и да си направиш извода дали си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iskamvitec #3 Отговорено 25 Декември, 2007 блгодря още? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 25 Декември, 2007 Ами още няма Аз карам 130000 км на газ и оплаквания нямам нито от към вървеж нито от към други неща. Само въздушния филтър малко по често трябвя да се сменява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове