Jump to content
Guest bobi_manolov

километража?

Recommended Posts

Guest bobi_manolov

привет на вси4ки ,на4и карм civic-d15b2и от ониа дни не6то стана с километража работи си когато си иска един пат се вклу4и после изклу4и някои не6то да знае по вапроса ,тарсих жило ама жило няма има някво като мотор4е при скоростите някви савети какво да правя??????????????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

привет на вси4ки ,на4и карм civic-d15b2и от ониа дни не6то стана с километража работи си когато си иска един пат се вклу4и после изклу4и някои не6то да знае по вапроса ,тарсих жило ама жило няма има някво като мотор4е при скоростите някви савети какво да правя??????????????????????

Виж бушони, кабели да не са се откачили или пък някъде да не би да има хлабавина. При мен го има същия момент с неработетенето на километраж и скоростомер, само че след 2 седмици в работилница сега никак не ми се влиза отново там за да закача едно безобидно кабелче ;) Скоро ще е, ма незнам кога ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Аз на акордеона имах същият проблем. Километража ми бачкаше само сутрин и то за околу 5 минути след което стрелката почваше да играе нагоре надолу за няколко секунди и след това вече въобще не бачкаше. Оказа се че акордеончето не е с жило а с датчик и датчика си е отишъл => нов датчик, аре в сервиза за нвколко часа и километржа си бачка като пич сега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...