Jump to content
stanislav_stz

Civic 2.0i Td

Recommended Posts

Здравейте! По принцип колата ми пали без абсолютно никакви проблеми. Независимо от времето. Обаче напоследък много се мъчи сутрин, върти върти и чак на 2-3 опит пали... Възможно ли е нещо някоя свещ да е отишла. Има ли начин по който да разбера дали са наред, понеже не разбирам много много.. че и акумулатора му вземам душицата... и възможно ли просто да трябва да изчакам да подгрее повече време, но лампичката ми за подгряване огасва 6-7 сек след като дам контакт, а пак не пали нормално... уф.. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest muggerud

Колега, аз няма да мога да ти помогна , но и мойта последно време пали малко по трудно, от 2рия - 3тия път :blink: !! Дано някой ти помогне, че така може да помогне и на мене!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших си проблема. Всичко идва от там, че едната свещ е отишла на кино. Ходих при един майстор, замерваха ги и се оказа че една не работи. Интересното е че вместо 4 свещи, открих само 3... И така е направено, не знам защо са преценили така японците, но те си знаят работата. 16лв ми излезе смяната на свещта, взех си японска, сложих я и утре сутрин ще се разбере :PОтносно сваляне на старата и монтиране на новата, можеш и сам да си го направиш. Просто сваляш кората на двигателя и отвиваш свеща. Трябва ти 10-12 ключ, от сега да знаеш. Поздрави!

Редактирано от stanislav_stz

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3gpaBeu! Сутринта скочих в колата, давам контакт, изчаках да подгрее и като се опитах да запаля, същата работа както преди да сменя свещта :) Като се има предвид, че изчаках да загасне лампичката, която сигнализира кога вече можеш да запалиш, когато се очаква свещите да са подгряли така да се каже... изчаках даже още малко време отгоре, същата работа. Утре ще я проверя дали изобщо поддава ток към свещите, не съобразихме това да проверим, като монтирахме новата свещ. Повече се надявам да не отива ток при тях, нещо от кабела да е, че ако не е това, не знам вече какво ще правя...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...