Jump to content
Guest ADH-Honda

Gran Turismo 2 - For Pc !!!

Recommended Posts

Guest ADH-Honda

Най-сетне намерих линк в нета от където да се дръпне GRAN TURISMO 2 и да се играе с емулатор за PC !!!http://www.data.bg/forum/viewtopic.php?t=10768Ще кажете: "какво толкова - просто една игра" - да, ама НЕ! Само човек който НЕ Е играл тази игра - той НЕзнае за какво говоря ! А именно - тази игра е ИСТИНСКАТА игра за авто маняци ! В тази игра реализмът е на ниво, непознат в никоя друга автомобилна игра !!! В нея има и ХОНДА естествено ;) ОБАЧЕ: играта е на 2 CD-та + емулатора - излиза към 1300 - 1400мб :unsure:;) За съжаление Аз НЯМАМ възможност да я дръпна - нета ми е с толкова мизерен, че..... ;););) Та мисълта ми е: Ако има някой "доброволец", някой на който му се занимава и това не би го затормозило кой знае колко от финансова гледна точка, да има бърз нет ;) (най-важното условия) та да изтегли играта и да ми я запише на CD-та (пък и не само на мен - сигурен съм че който седне и поиграе малко тази игра - ще се влюби в нея). Ще почерпим - няма проблем ;);) PS: това малко като OFF TOPIC дойде, ама - много съм привързан към тази игра пък и - наистина си я бива !!!;):o Та - има ли навити ?! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

Az shte ti ia drupna aleks i shte ti ia Zapisha niamash problemi...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Най-сетне намерих линк в нета от където да се дръпне GRAN TURISMO 2 и да се играе с емулатор за PC !!!http://www.data.bg/forum/viewtopic.php?t=10768Ще кажете: "какво толкова - просто една игра" - да, ама НЕ! Само човек който НЕ Е играл тази игра - той НЕзнае за какво говоря ! А именно - тази игра е ИСТИНСКАТА игра за авто маняци ! В тази игра реализмът е на ниво, непознат в никоя друга автомобилна игра !!! В нея има и ХОНДА естествено ;) ОБАЧЕ: играта е на 2 CD-та + емулатора - излиза към 1300 - 1400мб :unsure:;) За съжаление Аз НЯМАМ възможност да я дръпна - нета ми е с толкова мизерен, че..... ;););) Та мисълта ми е: Ако има някой "доброволец", някой на който му се занимава и това не би го затормозило кой знае колко от финансова гледна точка, да има бърз нет ;) (най-важното условия) та да изтегли играта и да ми я запише на CD-та (пък и не само на мен - сигурен съм че който седне и поиграе малко тази игра - ще се влюби в нея). Ще почерпим - няма проблем ;);) PS: това малко като OFF TOPIC дойде, ама - много съм привързан към тази игра пък и - наистина си я бива !!!;):o Та - има ли навити ?! :(

Няма проблем, аз съм в homelan, 200КБ от дата.бг, докато го пиша това вече сигурно се е свалило. Който изяви желание, да казва, записам на СД, но трябва някак да си я вземете, аз съм в Света Троица (СФ разбира се)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Myst

igrata q ima ot 3 meseca v kvartalniq klub... ama purvata 4ast q nqma nikude :unsure::o .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

Magnum .. nie sme komshii be :o i az sam kym Homelan .. i sashto nemi e problemi da q drupna rabota za 2 3 4asa e .. ama nqmam zapisfa4ka .. :unsure:no se pak shte vidq za kvo stava duma ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Magnum .. nie sme komshii be ;) i az sam kym Homelan .. i sashto nemi e problemi da q drupna rabota za 2 3 4asa e .. ama nqmam zapisfa4ka .. :(no se pak shte vidq za kvo stava duma ..

Аха, така май излиза :)Аз теб май те имам в ICQ-то си, ама не сме си говорили.Иначе аз и записвачка имам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Iskam i az beeee :unsure: Ei da vi kaja igrgi igri , ama polovinata ot neshtata koito mojesh da nauchish za kolata ti sa v igrite.A i da se kefish.Grand Turismo edno obache ot baia vreme ia cakah,na playstation obache.Deistvitelno e na nivo.A ia sia mi kajete az kato ia iskam kak moga da si ia polucha???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...