ursus 2 #1 Публикувано 20 Декември, 2007 Май никой) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 20 Декември, 2007 Че кой да ти отговори? Ти и сам почти си си отговорил Че ще объркаш сместа е ясно. Някой трябва да ти корегира таблиците, после. Друг е въпроса че бай японец не е разхищавал като руснака и няма да има много за разтъргване А как се прави клапа по разтърган дросел ... ебати мазохизма Както и да е Да не се обиждат колегите с ибейските глезории, ама според мен, ако искаш да караш хонда, суапвай с части от хонда Топлата вода е измислена, кеф цена нЕма Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #3 Отговорено 28 Декември, 2007 Май,никой неми е прочел второто въпросче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 28 Декември, 2007 Нищо не пречи да разшириш дросела , след като смениш колектора . Даже се продават готови такива дросели .На другия въпрос ..... да 50мм е достатъчно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #5 Отговорено 28 Декември, 2007 Нищо не пречи да разшириш дросела , след като смениш колектора . Даже се продават готови такива дросели .На другия въпрос ..... да 50мм е достатъчно .Благодаря ти за бързия отговорДо скоро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #6 Отговорено 28 Декември, 2007 Ами Ако е на 55мм или да не си насилвам късмета?щото пише из форума/аз вярвам на нещата ,които пише в този форум/ че и до 60мм мога да стигна,но ако прекаля има възможност да постигна и обратен ефект.мисля че оригиналната ми генерация е 48мм?някой може ли да го потвърди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #7 Отговорено 28 Декември, 2007 абе пич немога да ти пращам нещо съобщение ако стане 0895 795949 ми е тела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове