Jump to content

Recommended Posts

Че кой да ти отговори? Ти и сам почти си си отговорил ;)Че ще объркаш сместа е ясно. Някой трябва да ти корегира таблиците, после. Друг е въпроса че бай японец не е разхищавал като руснака и няма да има много за разтъргване :P А как се прави клапа по разтърган дросел ... ебати мазохизма :) Както и да е ;) Да не се обиждат колегите с ибейските глезории, ама според мен, ако искаш да караш хонда, суапвай с части от хонда ;) Топлата вода е измислена, кеф цена нЕма :) Успех :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май,никой неми е прочел второто въпросче :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не пречи да разшириш дросела , след като смениш колектора . Даже се продават готови такива дросели .На другия въпрос ..... да 50мм е достатъчно .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не пречи да разшириш дросела , след като смениш колектора . Даже се продават готови такива дросели .На другия въпрос ..... да 50мм е достатъчно .

Благодаря ти за бързия отговор!!!До скоро!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами Ако е на 55мм или да не си насилвам късмета?щото пише из форума/аз вярвам на нещата ,които пише в този форум/ че и до 60мм мога да стигна,но ако прекаля има възможност да постигна и обратен ефект.мисля че оригиналната ми генерация е 48мм?някой може ли да го потвърди? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе пич немога да ти пращам нещо съобщение ако стане 0895 795949 ми е тела

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...