Jump to content
Guest bvo

Honda Civic 1.4i 16v Cohc 90 Hp

Recommended Posts

Guest bvo

Пичове, мисля да си купя една HONDA за която не знам абсолютно нищо! Знам че е CIVIC 1.4i 16V COHC 90 hp и датата на пържата и регистрация е 06.1998г., колата е хечбек, 5 врати, и това което ми прави впечетление е че емблемата одпред е доста по-голяма от на повечето CIVIC-и които съм виждал! Даите моля ви някакъв съвет какво да гледам на колата, кой са и слабите места!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

Мойта с е голямата емблема отред.Не каза обаче дали е Англичанка или японка. Значи мойта е англичанка и я взех със скъсани маншони на каретата !Има и един друг проблем но за него трябва да прочетеш Тук.Иначе като цяло съм доволен от количката :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

Пичове, мисля да си купя една HONDA за която не знам абсолютно нищо! Знам че е CIVIC 1.4i 16V COHC 90 hp и датата на пържата и регистрация е 06.1998г., колата е хечбек, 5 врати, и това което ми прави впечетление е че емблемата одпред е доста по-голяма от на повечето CIVIC-и които съм виждал! Даите моля ви някакъв съвет какво да гледам на колата, кой са и слабите места!

Земаи я не се чуди.ходи в сервиз дая видат и ако е шест не му мисли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo
;)) Редактирано от bvo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Добромирски, HONDA-та е Англииска. Твоята как върви, острилка ли е, защото ми се струва че моята нещо не е много бързичка и бавно ускорява?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Добромирски, HONDA-та е Англииска. Твоята как върви, острилка ли е, защото ми се струва че моята нещо не е много бързичка и бавно ускорява?

Абе човек, ти какво искаш от 1.4 мотор??? Ако си искал самолет - да си купил 1.6 VTEC DOHC 16 V 160 hp пък тогас сравнявай с астра 136 коня ;);) Махни катализатора ако е все още на нея и тогава виж, ама за 6-та генерация 1.4 90 коня най-добре да се изкаже майната, че и той е с такъв мотор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Купих я мом4ета! Много съм доволен!Само дето ми се струва че нещо не ускорява много добре!Не знам дали не е защото до вчера карах OPEL ASTRA 1.6i 138hp, а HONDATA е само 90 коня!

:blink: астра 1.6 с НОС или турбо не може да изкара 138кс бре :unsure::ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

Купих я мом4ета! Много съм доволен!Само дето ми се струва че нещо не ускорява много добре!Не знам дали не е защото до вчера карах OPEL ASTRA 1.6i 138hp, а HONDATA е само 90 коня!

ОТ къде я намери тая 138 конската астра да не поръчков модел или е ирмпшер :unsure::blink::P;):ppp .май си в грешка нещо за конете ако е 100 бяга повече от хондичката ама като искаш да бяга да си вземал 1.6VTI.или м3 много бяга еи!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Опел Астра 1.8 16 клапана е 136 коня!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...