Aleksandyr 17 #1 Публикувано 19 Декември, 2007 ..ама незнам какво мога да направя с него. Само знам ,че е от Тойота Ланд Куузър 80 4200cc - 167к.с. нямам си представа дали може да стане на хонда двг-ли или пък на някой други. Направих му малко снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #2 Отговорено 19 Декември, 2007 И цената му е?Телефон за връзка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ripper #3 Отговорено 19 Декември, 2007 За да разбереш какво да правиш с него е добре да му разбереш айровите числа на топла и студена част Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #4 Отговорено 19 Декември, 2007 За да разбереш какво да правиш с него е добре да му разбереш айровите числа на топла и студена част Ти го разби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 19 Декември, 2007 За да разбереш какво да правиш с него е добре да му разбереш айровите числа на топла и студена част Ти го разби Хаха ,да Само успях да разбера номерата на двигателя на джипката ,HDJ80.Ама като гледам в про спиид какво са охлювите ,тоя е доста приличен и трябва да духа бая ,щом по принцип за 4200куб. двг ,незнам. Все още не съм много на ясно с трубо технологийте ,но ми изглежда бая голямоТова не е голям плюс. На малък мотор голяма турбина няма много файда. Ще се развърта на много високи обороти. Верно ще има як boost но много късно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #6 Отговорено 20 Декември, 2007 бе хора кажете дали става или не - това пита човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer #7 Отговорено 20 Декември, 2007 (Редактирано) то че става, става (някой дето го е тествал действително и знае, да ме поправи ако греша). само че това да имаш турбина е само първата стъпка от това да си турбинираш двигателя. ще трябва да се сменят бутала, гарнитури, колектори да се направят, с други думи истинската работа и харч тепърва предстоят успех с начинанието от това което съм виждал, определено ефекта си струва. Редактирано 20 Декември, 2007 от Shadow^Dancer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #8 Отговорено 20 Декември, 2007 Сега няма избощо никакво време ,а и най-вероятно ще я обявявам за продаване. Когато си купя втора кола тогава ще правя сериозен тунинг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #9 Отговорено 20 Декември, 2007 (Редактирано) За сега това намерих но май не стигаhttp://webshop.turbo.co.nz/index.php?Actio...STK=17201-17010 Редактирано 20 Декември, 2007 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове