Jump to content
Aleksandyr

Имам едно трубо компресорче..

Recommended Posts

..ама незнам какво мога да направя с него. Само знам ,че е от Тойота Ланд Куузър 80 4200cc - 167к.с. нямам си представа дали може да стане на хонда двг-ли или пък на някой други. Направих му малко снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И цената му е?Телефон за връзка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ripper

За да разбереш какво да правиш с него е добре да му разбереш айровите числа на топла и студена част :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да разбереш какво да правиш с него е добре да му разбереш айровите числа на топла и студена част :eat:

Ти го разби :eat:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да разбереш какво да правиш с него е добре да му разбереш айровите числа на топла и студена част ;)

Ти го разби :eat:
Хаха ,да :eat: Само успях да разбера номерата на двигателя на джипката ,HDJ80.Ама като гледам в про спиид какво са охлювите ,тоя е доста приличен и трябва да духа бая ,щом по принцип за 4200куб. двг ,незнам. Все още не съм много на ясно с трубо технологийте ,но ми изглежда бая голямо
Това не е голям плюс. На малък мотор голяма турбина няма много файда. Ще се развърта на много високи обороти. Верно ще има як boost но много късно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

бе хора кажете дали става или не - това пита човека :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

то че става, става (някой дето го е тествал действително и знае, да ме поправи ако греша). само че това да имаш турбина е само първата стъпка от това да си турбинираш двигателя. ще трябва да се сменят бутала, гарнитури, колектори да се направят, с други думи истинската работа и харч тепърва предстоят :) успех с начинанието :lol: от това което съм виждал, определено ефекта си струва.

Редактирано от Shadow^Dancer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега няма избощо никакво време ,а и най-вероятно ще я обявявам за продаване. Когато си купя втора кола тогава ще правя сериозен тунинг. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега това намерих но май не стигаhttp://webshop.turbo.co.nz/index.php?Actio...STK=17201-17010

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...