Jump to content
franki

Angel Eyes

Recommended Posts

Здравейте колеги, реших да си направя малък подарък, като си купя кристални фарчета, но явно се оказа голям проблем. В няколко сайта вече поръчвах и всички са свършили. За това ви моля ако знаете къде има и колко пари са да ми кажете. Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж на Бенджи дали му се намират още:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...p;hl=Angel+Eyes

А би ли ми казал някой ако знае на каква цена са били тези на бенджи??? Че аз нали съм анатемосан щот нямам 50 мнения и не мога да му пиша в обявата. А така и не можах да се оправя в този форум и все още не знам как да пусна лично на някой колега. Половината форум е непреведен и сякаш не е български форум

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А би ли ми казал някой ако знае на каква цена са били тези на бенджи??? Че аз нали съм анатемосан щот нямам 50 мнения и не мога да му пиша в обявата. А така и не можах да се оправя в този форум и все още не знам как да пусна лично на някой колега. Половината форум е непреведен и сякаш не е български форум

Прати му лично и го питай. Сега ще ви обясня как:

Отиваш на ник-а му, до него в дясно има едно триъгълниче, цъкаш на него и ти излиза падащо меню. Там избираш Send Message и си го питаш!

Ето и къде е менюто:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди няколко дни писах на Benji и каза че са свършили. За това някой ако знае друг човек или магазин където се продават нека каже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

мисля че за 5та имаше на Илиенци но не гарантирам. Цената е между 300-400лв...

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте. Използвам тази темичка, макар, че е малко стара.Интересува ме ориентировъчно колко струва доставка и монтаж на angel eyes + прилични ксенони и къде в България могат да изпълнят качествено подобна поръчка ?Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега поръчай си от Ebay има всякакви ето и човека който може да ти помогне казва се Диан Ким и е много точен dian.kim1 му е скайпа и телефона му е 0896/ 21 55 69 препоръчвам ти го аз съм много доволен от него :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

www.bktuning.net Избираш си, поръчваш си и се кефиш. Има и ксенони има и Ангелски очи има и отстъпки :) . А монтажа не мисля че ще те затрудни поне за фарчетата ксеноните и те лесно се слагат но ако искаш да ти важи гаранцията в всеки град има сервиз отиваш и си готов. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

www.bktuning.net Избираш си, поръчваш си и се кефиш - за да ползваш отстъпка 7 или 8 процента беше не помня се свържи с колегата harpi драсни му 1 ЛС и ще ти немари каквото ти трябва. Има си и тема с добри отзиви :) Аз лично си взех от него кристални стопчета и съм доволен :) Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А от ebay накой има ли представа как може да се порача?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако погледнеш в по горния ми пост бях написал как може да се свържете с момчето то всичко ще ви обясни как става с поръчването от Ebay :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако погледнеш в по горния ми пост бях написал как може да се свържете с момчето то всичко ще ви обясни как става с поръчването от Ebay :thumbs1:

Извинявам се!Не сам го видял.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, реших да си направя малък подарък, като си купя кристални фарчета, но явно се оказа голям проблем. В няколко сайта вече поръчвах и всички са свършили. За това ви моля ако знаете къде има и колко пари са да ми кажете. Благодаря предварително!

Колега аз като клиент съм позлвал услугите на Harpi и останах страшно доволен,а и момчето прави 7 % отстъпки за форума така че лично аз ти го препоръчвам ето и линка Клик-Клик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...