franki 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2007 Здравейте колеги, реших да си направя малък подарък, като си купя кристални фарчета, но явно се оказа голям проблем. В няколко сайта вече поръчвах и всички са свършили. За това ви моля ако знаете къде има и колко пари са да ми кажете. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 19 Декември, 2007 Виж на Бенджи дали му се намират още:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...p;hl=Angel+Eyes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #3 Отговорено 19 Декември, 2007 Виж на Бенджи дали му се намират още:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...p;hl=Angel+EyesА би ли ми казал някой ако знае на каква цена са били тези на бенджи??? Че аз нали съм анатемосан щот нямам 50 мнения и не мога да му пиша в обявата. А така и не можах да се оправя в този форум и все още не знам как да пусна лично на някой колега. Половината форум е непреведен и сякаш не е български форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #4 Отговорено 19 Декември, 2007 А би ли ми казал някой ако знае на каква цена са били тези на бенджи??? Че аз нали съм анатемосан щот нямам 50 мнения и не мога да му пиша в обявата. А така и не можах да се оправя в този форум и все още не знам как да пусна лично на някой колега. Половината форум е непреведен и сякаш не е български форумПрати му лично и го питай. Сега ще ви обясня как:Отиваш на ник-а му, до него в дясно има едно триъгълниче, цъкаш на него и ти излиза падащо меню. Там избираш Send Message и си го питаш! Ето и къде е менюто: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franki 0 #5 Отговорено 19 Декември, 2007 Преди няколко дни писах на Benji и каза че са свършили. За това някой ако знае друг човек или магазин където се продават нека каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #6 Отговорено 19 Декември, 2007 (Редактирано) мисля че за 5та имаше на Илиенци но не гарантирам. Цената е между 300-400лв... Редактирано 19 Декември, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
serf 0 #7 Отговорено 13 Март, 2009 Здравейте. Използвам тази темичка, макар, че е малко стара.Интересува ме ориентировъчно колко струва доставка и монтаж на angel eyes + прилични ксенони и къде в България могат да изпълнят качествено подобна поръчка ?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 13 Март, 2009 Колега поръчай си от Ebay има всякакви ето и човека който може да ти помогне казва се Диан Ким и е много точен dian.kim1 му е скайпа и телефона му е 0896/ 21 55 69 препоръчвам ти го аз съм много доволен от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #9 Отговорено 13 Март, 2009 www.bktuning.net Избираш си, поръчваш си и се кефиш. Има и ксенони има и Ангелски очи има и отстъпки . А монтажа не мисля че ще те затрудни поне за фарчетата ксеноните и те лесно се слагат но ако искаш да ти важи гаранцията в всеки град има сервиз отиваш и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #10 Отговорено 13 Март, 2009 www.bktuning.net Избираш си, поръчваш си и се кефиш - за да ползваш отстъпка 7 или 8 процента беше не помня се свържи с колегата harpi драсни му 1 ЛС и ще ти немари каквото ти трябва. Има си и тема с добри отзиви Аз лично си взех от него кристални стопчета и съм доволен Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #11 Отговорено 13 Март, 2009 А от ebay накой има ли представа как може да се порача? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 14 Март, 2009 Ако погледнеш в по горния ми пост бях написал как може да се свържете с момчето то всичко ще ви обясни как става с поръчването от Ebay Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #13 Отговорено 14 Март, 2009 Ако погледнеш в по горния ми пост бях написал как може да се свържете с момчето то всичко ще ви обясни как става с поръчването от Ebay Извинявам се!Не сам го видял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 14 Март, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #15 Отговорено 14 Март, 2009 Здравейте колеги, реших да си направя малък подарък, като си купя кристални фарчета, но явно се оказа голям проблем. В няколко сайта вече поръчвах и всички са свършили. За това ви моля ако знаете къде има и колко пари са да ми кажете. Благодаря предварително!Колега аз като клиент съм позлвал услугите на Harpi и останах страшно доволен,а и момчето прави 7 % отстъпки за форума така че лично аз ти го препоръчвам ето и линка Клик-Клик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове