FreekManiak 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2007 Пичове здравейте! Искам да попитам нещо много важно за мен. Трябва да си сменя преден ляв накрайник на Хонда Акорд (F20Z2) 1994г. Отидох в магазина и ми казаха три модела. Италиянски- BRITH , немски и американски. Запомних марката само на италиянските. Може ли да ми кажете дали са добри италиянските защото имаха само тях като модел. Ако не са то кой от другите да търся ? Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #2 Отговорено 19 Декември, 2007 Марките които са ти казали са BIRTH,и най-вероятно OPTIMAL и MOOG.Първите две са на едно ниво като качество,третата марка е най-доброто на пазара изобщо и е под шапката на американската FEDERAL MOGUL,която пък е най-голямата света фирма за резервни части и нейни марки са почти всички по-известни фирми за окачване и спирачни системи.Тази фирма в която си питал може да предлага и японско окачване 555,питай ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове