Jump to content
Guest hondarules

Us двигатели

Recommended Posts

Guest hondarules

Не знаех къде да сложа темата но ми е интересно дали ще има заинтересовани да си купят двигатели от САЩ. Нали знаете, онези хубавите, новите на РСХ или на старите Интегра. Имам връзка с едно момче което ги внася от Japan в Canada и са евтини. Не се опитвам да правя пари но ако има желаещи може да уредим нещо и да пратим едно контейнерче. Обаче незнам какви са пречките в БГ за вноса. Аз говоря за цели двигатели с скоростна кутия и компютри. Леле дано не съм згрешил пак темата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех къде да сложа темата но ми е интересно дали ще има заинтересовани да си купят двигатели от САЩ. Нали знаете, онези хубавите, новите на РСХ или на старите Интегра. Имам връзка с едно момче което ги внася от Japan в Canada и са евтини. Не се опитвам да правя пари но ако има желаещи може да уредим нещо и да пратим едно контейнерче. Обаче незнам какви са пречките в БГ за вноса. Аз говоря за цели двигатели с скоростна кутия и компютри. Леле дано не съм згрешил пак темата

еми проучи какви са пречките за вноса им в Бг от там и ще разбереш защо няма интерес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми ако знаеш моля те да ми кажеш. Аз исках да си докарам един двигател от там. Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

големия враг на всякакъв внос се казва Митница/Митничар.....като сведеш нещата до кря се оказва ,че враг на хората искащи да си вкарат нещо от чужбина е само и единствено Държавата.не стига че ги търсиш,складираш и им плащаш транспорта на нещата от другия край на света,а накрая някакъв смешен чичко с униформа ти иска маса пари за това че си дръзнал да надигнеш глава повече от останалите около теб и да огледаш какво се продава и предлага в чужбина.общо взето е това.оставям на теб да си провериш колко конкретно ще иска от теб чичкото с униформата,щото си частен случай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дам интересно ако има инфо колко ще легнат нещата и аз мога да се включа тъй като интерес имам :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай някаква орентировъ4на цифра без транспорт за Dohc Vtec двигател с кутия и ЕЦУ нема зна4ение коя Хонда е до 2000-та година

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...