Guest hondarules #1 Публикувано 17 Декември, 2007 Не знаех къде да сложа темата но ми е интересно дали ще има заинтересовани да си купят двигатели от САЩ. Нали знаете, онези хубавите, новите на РСХ или на старите Интегра. Имам връзка с едно момче което ги внася от Japan в Canada и са евтини. Не се опитвам да правя пари но ако има желаещи може да уредим нещо и да пратим едно контейнерче. Обаче незнам какви са пречките в БГ за вноса. Аз говоря за цели двигатели с скоростна кутия и компютри. Леле дано не съм згрешил пак темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 17 Декември, 2007 Не знаех къде да сложа темата но ми е интересно дали ще има заинтересовани да си купят двигатели от САЩ. Нали знаете, онези хубавите, новите на РСХ или на старите Интегра. Имам връзка с едно момче което ги внася от Japan в Canada и са евтини. Не се опитвам да правя пари но ако има желаещи може да уредим нещо и да пратим едно контейнерче. Обаче незнам какви са пречките в БГ за вноса. Аз говоря за цели двигатели с скоростна кутия и компютри. Леле дано не съм згрешил пак тематаеми проучи какви са пречките за вноса им в Бг от там и ще разбереш защо няма интерес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarules 0 #3 Отговорено 17 Декември, 2007 Еми ако знаеш моля те да ми кажеш. Аз исках да си докарам един двигател от там. Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #4 Отговорено 17 Декември, 2007 големия враг на всякакъв внос се казва Митница/Митничар.....като сведеш нещата до кря се оказва ,че враг на хората искащи да си вкарат нещо от чужбина е само и единствено Държавата.не стига че ги търсиш,складираш и им плащаш транспорта на нещата от другия край на света,а накрая някакъв смешен чичко с униформа ти иска маса пари за това че си дръзнал да надигнеш глава повече от останалите около теб и да огледаш какво се продава и предлага в чужбина.общо взето е това.оставям на теб да си провериш колко конкретно ще иска от теб чичкото с униформата,щото си частен случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 17 Декември, 2007 дам интересно ако има инфо колко ще легнат нещата и аз мога да се включа тъй като интерес имам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 17 Декември, 2007 Не знаех къде да сложа темата но ми е интересно дали ще има заинтересовани да си купят двигатели от САЩ. Нали знаете, онези хубавите, новите на РСХ или на старите Интегра. Имам връзка с едно момче което ги внася от Japan в Canada и са евтини. Не се опитвам да правя пари но ако има желаещи може да уредим нещо и да пратим едно контейнерче. Обаче незнам какви са пречките в БГ за вноса. Аз говоря за цели двигатели с скоростна кутия и компютри. Леле дано не съм згрешил пак тематаДай някаква орентировъ4на цифра без транспорт за Dohc Vtec двигател с кутия и ЕЦУ нема зна4ение коя Хонда е до 2000-та година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове